Το World Class, ο μοναδικός θεσμός μύησης στη φιλοσοφία και κουλτούρα του ποιοτικού ποτού, μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό roadshow και μας παρουσιάζει τις δύο νέες συναρπαστικές δοκιμασίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι μελλοντικοί φιναλίστ.
Λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό μέρος της πιο επιδραστικής πλατφόρμας bartending παγκοσμίως, ο Έλληνας World Class Bartender Of The Year 2017 Πάνος Κανατσούλης και ο chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου CTC Αλέξανδρος Τσιοτίνης, μας συστήνουν τη νέα ανατρεπτική θεματολογία του φετινού διαγωνισμού.
Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στις 12:00μμ, το ξενοδοχείο Samaria (Κυδωνίας 69) θα φιλοξενήσει το ξεχωριστό workshop που θα μας μυήσει στα 2 νέα challenges του διαγωνισμού,τα οποία θέτουν στο επίκεντρο την τάση των bartenders να λειτουργούν πιο ευσυνείδητα προς το περιβάλλον καθώς και τη χρήση γαστρονομικών τεχνικών κατά τη διαδικασία παρασκευής των cocktail.
https://www.facebook.com/BarAcademyHellas/videos/1730018890352817/