Με δυο εκπληκτικές εκτελέσεις φάουλ, ο Θανάσης Ντίνας, οδήγησε τον ΟΦΗ στη νίκη επί της Καλλιθέας στο Ελ Πάσο. Ο 28χρονος μέσος που ήρθε στον ΟΦΗ τον Ιανουάριο και έχει βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας για την άνοδο, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ για την προσωπική του αναγέννηση αλλά και για την εκπληκτική πορεία της ομάδας.
Οι αναφορές του Θανάση Ντίνα στο ofi1925.gr:
-Πρώτη φορά δυο γκολ με φάουλ; «Ναι, πρώτη φορά».
-Με το φάουλ το έχεις όμως…«Εντάξει, μου αρέσει, αλλά φέτος αν και είχα καλές εκτελέσεις, δεν είχα γκολ με αυτόν τον τρόπο. Στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, μου έδωσε δυο γκολ και το χάρηκα».
-Πως ένιωσες;«Πολύ όμορφα. Με τα γκολ αυτά γυρίσαμε το παιχνίδι, κάναμε την ανατροπή και το κερδίσαμε».
-Στο 1-3, σε είδαμε να απευθύνεσαι στον κόσμο της ομάδας, που βρέθηκε στην Καλλιθέα… «Ναι, ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί τους. Να τους ευχαριστήσω που ήρθαν να μας στηρίξουν, σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Για αυτό και γύρισα προς το μέρος τους και χάρηκα που τους έδωσα την ικανοποίηση της νίκης».
-Για σένα πιο ήταν καλύτερο φάουλ, το πρώτο ή το δεύτερο;«Πιο σημαντικό ήταν το πρώτο, γιατί κάναμε το 1-2 και γυρίσαμε το παιχνίδι. Πιο δύσκολο ήταν όμως το δεύτερο φάουλ, με το οποίο κάναμε το 1-3. Τα χάρηκα και τα δυο όμως».
-Είναι κοντά στην άνοδο ο ΟΦΗ;«Είμαστε πρώτοι και αυτό τα λέει όλα. Να συνεχίσουμε έτσι. Χαμηλά τη μπάλα όμως. Εχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα».
-Το Σάββατο ο Εργοτέλης…«Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Πάμε με σοβαρότητα, για μια ακόμη νίκη, που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο».
Σε ότι αφορά τα διοικητικά θέματα, την ερχόμενη Πέμπτη (7μμ) θα συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση που διεκόπη το βράδυ της Δευτέρας. Από τη διαδικασία αυτή θα εκλεγεί η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, στην οποία θα μετάσχουν αρκετά πρόσωπα της διοικούσας επιτροπής αλλά και έμπειροι παράγοντες που έχουν βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια το τελευταίο δίμηνο.