Τα Χανιά ο μεγάλος νικητής στο διαγωνισμό Miss Κρήτη 2018

17
Κοινοποιήσεις
519
Προβολές
Διαφήμιση

Τα Χανιά ήταν ο μεγάλος νικητής στον 39ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς αφού η λαμπερή Χανιώτισσα Μαριάννα Περατσάκη  κατέκτησε  τον τίτλο της Miss Κρήτη για το 2018!

Ενώ Α΄ Αναπληρωματική miss Κρήτη ήταν η  Χρυσοβαλάντω Δρουβαλάκη επίσης από τα Χανιά.

Β΄Αναπληρωματική αναδείχτηκε η Ζέτα Μαρκογιαννάκη από το Ηράκλειο ενώ Miss Κρήτη Γιανγκ για το 2018 εξελέγει η δεκαεξάχρονη Αγγελική Φαρίνα από το Ρέθυμνο.

Το κοινό για μία ακόμη φορά συμμετείχε ενεργά στο διαγωνισμό αφού είχε την δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του φιναλίστ.

Πρώτη στην διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού αναδείχθηκε η Αφροδίτη Σπαντιδάκη χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει έναν από τους τίτλους.

Οικοδέσποινα της μεγάλης βραδιάς η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV, ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 13 κοπέλες από όλη την Κρήτη διεκδικώντας τους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2018.

Ενώ στην σκηνή του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς βρέθηκε και ο περσινός νικητής του μουσικού διαγωνισμού “The Voice” Γιώργος Ζιώρης καθώς και  η  Άννα Καμαρινού.

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist