Έρχονται 52 προσλήψεις για τη δακοκτονία στην Κρήτη

15
Κοινοποιήσεις
500
Προβολές
Διαφήμιση

Με την εποπτεία του ΑΣΕΠ θα γίνουν και το 2019 οι προσλήψεις εποχικού προσωπικού σε Περιφερειακές Ενότητες – Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής για το Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς

Όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr οι προσλήψεις μετά από έγκριση του ΑΣΕΠ θα πραγματοποιηθούν για την αντιμετώπιση των εποχικών αναγκών στο πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2019, και οι προσληφθέντες θα κατανεμηθούν στις Περιφερειακές Ενότητες – Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Χώρας, αρμόδιες υπηρεσίες για την εκτέλεση του ανωτέρω Προγράμματος, προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Το προσωπικό αυτό θα απασχοληθεί ως εξής : Oι τομεάρχες δακοκτονίας μέχρι 6,5 μήνες, το δε εργατοτεχνικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων τα τριακόσια τριάντα τέσσερα (334) άτομα (έως 34 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών) και τα τετρακόσια δεκατέσσερα (414) άτομα (έως 60 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών) η δε απασχόλησή τους θα γίνει εντός του χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2019.

Όλη η κατανομή

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Για την πρόσληψη του εργατοτεχνικού προσωπικού έχουν δοθεί σχετικές οδηγίες με την με αριθμ. πρωτ. 6569/67952/14.06.2012 Εγκύκλιο της Διεύθυνσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής.

Η δαπάνη που θα προκληθεί από την πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού για το οικονομικό έτος 2019 βαρύνει τους προϋπολογισμούς των Περιφερειών και θα καλυφθεί από τους αποδιδόμενους σε αυτές Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες των Περιφερειών/Περιφερειακών Ενοτήτων να φροντίσουν ώστε οι προσλήψεις του προσωπικού να γίνουν έγκαιρα προκειμένου να εξασφαλιστεί η έγκαιρη έναρξη και αποτελεσματική εφαρμογή του προγράμματος δακοκτονίας για το έτος 2019 .

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist