Νοστιμιά ξεχωριστή, όπως αυτή που μόνο οι παλιές Μαλεβιζιώτισες νοικοκυρές ήξεραν να βάζουν στα τραπέζια μας, προσέφερε στο 7ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου.
Η αλήθεια είναι πως το λαγό τον έχουμε συνηθίσει στην κλασική εξαιρετική συνταγή, το στιφάδο, ωστόσο τα μέλη του δραστήριου Πολιτιστικού συλλόγου Τυλίσου τόλμησαν κι έφταξαν το λαγό με φασολάκια δροσερά. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις μαγείρσσες κι ενθουσίασε όσους δοκίμασαν. Δεν θα πρέπει να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ότι μέλη της επιτροπής, γνωστοί σεφ, ξεσκέπασαν το τσικάλι και είδαν πως ψηνόταν το φαγητό.
Στον πάγκο της Τυλίσου πάντως ήταν έκδηλη η φιλόξενη διάθεση με πολλά χαμόγελα αλλά και κεράσματα για τους επισκέπτες.