Υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Π.Ε. Ηρακλείου ο Βασίλης Τερζάκης

5
Κοινοποιήσεις
233
Προβολές
Διαφήμιση

«Τα χρόνια της κρίσης του καπιταλιστικού συστήματος στην πατρίδα μας, τα χρόνια των μνημονίων όπως συνηθίσαμε να λέμε, οι μάσκες έπεσαν. Φάνηκαν ξεκάθαρα τα προσωπεία όλων των κομμάτων που στήριξαν και στηρίζουν την ΕΕ, ΤΟ ΝΑΤΟ, την εκμετάλλευση.

Από τα φοιτητικά μου χρόνια, είτε ενταγμένος στην ΚΝΕ, είτε αργότερα στην καθημερινότητά μου, η στάση και η δράση μου ήταν και είναι βασισμένες στις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς.

Της Αριστεράς που δεν ξεθώριασε στο διάβα του χρόνου, της Αριστεράς που τίμησε και τιμά τους αγωνιστές για τα εργατικά- λαϊκά δικαιώματα, με νέους αγώνες.

Της Αριστεράς που παλεύει ενάντια στις βάσεις και το ΝΑΤΟ, ενάντια στην ΕΕ των καπιταλιστών, ενάντια στους πολέμους, τη φτώχεια, την προσφυγιά.

Της Αριστεράς που κράτησε ψηλά τη σημαία του αγώνα για το σοσιαλισμό-κομμουνισμό, σε δύσκολες κι απότομες στροφές της ιστορίας.

Η συμμετοχή μου στα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου μου, ήταν η αφορμή να συναντηθούμε μ’ αυτή την Αριστερά, ξανά στο δρόμο του αγώνα. Παρά τις δύσκολες συνθήκες, παλεύουμε με τους κομμουνιστές μέσα από το ΠΑΜΕ, για τα δικαιώματά μας ενάντια στη σαπίλα του κυβερνητικού- εργοδοτικού συνδικαλισμού, που έχει κάτσει στο σβέρκο των εργαζομένων.

Στις επερχόμενες εκλογικές μάχες ο κάθε τίμιος συνδικαλιστής, οφείλει στους εργαζόμενους που τον εμπιστεύτηκαν να πει την αλήθεια. Να πει δηλαδή ότι σε κάθε αγώνα διεκδίκησης και υπεράσπισης των εργατικών- λαϊκών δικαιωμάτων, τα μέλη του  ΚΚΕ και της ΚΝΕ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε την πραγματική διαφορά στηρίζοντας το ΚΚΕ  σε όλες τις κάλπες, γι’ αυτό συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Κρήτης.

Γιατί πιο δυνατό ΚΚΕ σημαίνει πιο δυνατό κίνημα, πιο δυνατός ο λαός.»

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist