Θραύση έκαναν τα προϊόντα της διατροφής της εποχής του Ερωτόκριτου που παρουσιάστηκαν στα πλαίσια του φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στη Ροδιά.
Τα εκλεκτά προϊόντα της Κρητικής γης που καταναλώνουμε ακόμα και σήμερα με την φροντίδα του Συλλόγου της Ανασεμιάς και την ενεργή συμμετοχή του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας παρουσιάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύοντας μας ότι τα εδέσματα που κατανάλωναν τότε οι Κρητικοί είναι ίδια με τα σημερινά.
Με ποικιλία, ποιότητα, εποχικότητα και φυσικά απαράμιλλης γεύσης. Σημαντικό στη συλλογή και στην παρουσίαση των υλικών το Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας ενώ το εξαιρετικό ντεκόρ που βλέπετε στις φωτογραφίες επιμελήθηκε προσωπικά η πρόεδρος του Λένα Ηγουμενάκη.