Μετά τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Ρόντ Στιούαρτ, ακόμα δυο προσωπικότητες έκαναν έκπληξη σε νεόνυμφους κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης.
Οι Ντάνι Ντε Βίτο και Ντουέϊν «The Rock» Τζόνσον πήγαν απρόσκλητοι σε γάμο στο Κάμπο Σαν Λούκας στο Μεξικό και έκαναν καντάδα στη νύφη.
Ως «Wedding Crashers» της μεγάλης οθόνης θα μείνουν αξέχαστοι οι Όουεν Γουίλσον και Βινς Βον, οι οποίοι πήγαιναν ακάλεστοι σε γάμους.
Τον τίτλο όμως των «Wedding Crashers» της πραγματικότητας κατέκτησαν πρόσφατα οι Ντάνι Ντε Βίτο και Ντουέιν Τζόνσον που εμφανίστηκαν ακάλεστοι σε γάμο στο Κάμπο Σαν Λούκας στο Μεξικό.
Οι δύο διασημοι ηθοποιοί βρίσκονταν στο Μεξικό για την προώθηση της νέας τους ταινίας «Jumanji: The Next Level».
Ύστερα από μια κουραστική εβδομάδα, αποφάσισαν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας ένα ποτό και κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα. Δίπλα τους όμως διαπίστωσαν ότι βρισκόταν σε εξέλιξη γαμήλια δεξίωση.
Δεν χρειάστηκε πολύ για να το πάρουν απόφαση και να εμφανιστούν στον γάμο.
Ο Ντουέιν Τζονσον ανέβασε, μάλιστα, στο Instagram του το σχετικό βίντεο, γράφοντας στη λεζάντα:
«Ποτέ δεν έχω πάει ακάλεστος σε έναν γάμο, αλλά με τον Ντε Βίτο ήταν πραγματικά ΑΞΕΧΑΣΤΟ».
in.gr