Σήμερα το τελευταίο αντίο στο Γιώργο Δεικτάκη

8
Κοινοποιήσεις
377
Προβολές
Διαφήμιση
 
Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Γιώργου Δεικτάκη ο οποίος έφυγε λίγο μετά τις 8 το πρωί μετά από ολιγόωρη νοσηλεία του στη ΜΕΘΗ του ΠΑΓΝΗ.

Ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ "έφυγε" μετά από καρδιακό επεισόδιο και ενώ βρισκόταν χθες στο γήπεδο του ΟΦΗ. Η κηδεία του θα γίνε σήμερα στις 15.00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τα συλλυπητήριά του εκφράζουν με ανακοινώσεις τους φορείς, πολιτικά πρόσωπα και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης για τον θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη.

Ενώ στο πένθος βρίσκεται και το Μαλεβίζι, καθώς ο Γιώργος Δεικτάκης καταγώταν από τον Κρουσώνα, τόπο που αγαπούσε και πρόσφερε μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του.

Συλλυπητήρια μηνύματα από το Μαλεβίζι

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποχαιρετά το Γιώργο Δεικτάκη ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: "Ο αιφνίδιος χαμός του Γιώργου Δεικτάκη μας γεμίζει όλους βαθιά θλίψη.

Ο Κρουσώνας έχασε σήμερα ένα δικό του άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που υπηρέτησε τη δημόσια σφαίρα ως πραγματικός λειτουργός.

Σεμνός, ευγενής, αποτελεσματικός και δημιουργικός, τίμησε τον τόπο του κι ολόκληρο το νησί από όποια θέση κι αν βρέθηκε. Θερμά συλλυπητήρια

Σύσσωμη η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Γιώργου Δεικτάκη.

Μόνο λύπη προκάλεσε η ξαφνική είδηση του θανάτου του Γιώργου Δεικτάκη. Του καταξιωμένου γιατρού, του έντιμου πολιτικού, του άξιου οικογενειάρχη, του αγαπητού Μαλεβιζιώτη. Δίπλα σε κάθε άνθρωπο που βρισκόταν σε ανάγκη και με γνώμονα το πώς θα προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο μας, ο εκλιπών άφησε πίσω του ένα ισχυρό και πολύπλευρο κοινωνικό αποτύπωμα.

Η ομάδα του ΠΑΟ Κρουσώνα αγωνίστηκαν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια στον σημερινό αγώνα με το Ζαρό ως ένδειξη φόρου τιμής και πένθους στο θάνατο του Κορυσανιώτη πρώην Βουλευτή Γιώργου Δεικτάκη. Την ίδια ώρα η ομάδα αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην έναρξη του αγώνα.

Τη θλίψη του για το χαμό ενός "άξιου Κρουσανιώτη¨ όπως ανέφερε σε ανάρτηση του εκφράζει και ο εντεταλμένος σύμβουλος Κρήτης Πολιτισμού & Απόδημου ελληνισμού Κώστας Φασουλάκης.

Η ανάρτηση του κ. Φασουλάκη:

Ένας άξιος Κρουσανιώτης, ένας δυναμικός συγχωριανός, ενας καλος φιλος έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Γιώργος Δεικτάκης ,από όποια θέση και αν υπηρέτησε την πολιτική ,το έκανε με ήθος και εντιμότητα. Βοήθησε τον Κρουσώνα ενεργά και με αποτέλεσμα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα για την απώλεια του Γ. Δεικτάκη

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα "ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ" εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Γιώργου Δεικτάκη για τον ξαφνικό χαμό του. Ενός Κρουσανιώτη με ήθος και αξίες που πρόσφερε σε όλη του τη ζωή πλούσιο έργο, στον τόπο μας και όχι μόνο. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Την ίδια ώρα φίλοι, συγχωριανοί και συγγενείς εκφράζουν την συμπαράσταση τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια για ένα Κρουσανιώτη άξιο, ηθικό και εργατικό.

 

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist