Μοιράζονται τον ίδιο άντρα και ετοιμάζονται να παντρευτούν όλοι μαζί

194
Κοινοποιήσεις
3.3k
Προβολές
Διαφήμιση

Ένα παντρεμένο ζευγάρι που γνώρισε το κορίτσι του σε μια μεγάλη συναυλία μίλησε ανοιχτά για αυτή την περίεργη σχέση που έχουν οι τρεις τους.

Όπως αναφέρει η Daily Star, ο πολιτικός μηχανικός Michael Taylor και η καθηγήτρια yoga Lauren άρχισαν  να βγαίνουν το 2011 όταν γνωρίστηκαν στο κολέγιο και παντρεύτηκαν το 2016.

Το ζευγάρι γνώρισε την γυμνάστρια Jessica Woodstock σε μια συναυλία και τότε ξεκίνησε αυτή η περίεργη σχέση.

Από τότε λειτουργούν ως «τρίο» κάνουν μαζί yoga, για διώξουν μακριά τις ανασφάλειες, τον θυμό και την κατάθλιψη που φέρνει μια σχέση.

Ο Michael δήλωσε: «Η Jess ήταν πολυγαμική σχεδόν σε όλη την ενήλικη ζωή της. Εγώ και η Lauren ήμασταν μονογαμικοί για 7 χρόνια αλλά θέλαμε μια αλλαγή στη σχέση μας».

«Είχαμε περισσότερη αγάπη να δώσουμε, υπάρχουν πολλά σε αυτή τη σχέση που σε κάνουν να «ερωτευτείς. Στο σπίτι μας γιορτάζουμε κάθε νίκη.

Δεν ήταν εύκολο για τις οικογένειες μας και τους φίλους μας να καταλάβουν αυτή την πολυγαμική σχέση.  Ήταν δύσκολο να μοιραστούμε τα νέα μαζί τους. Η οικογένεια της Jess γνώριζε για τον τρόπο της ζωής της και είχε την υποστήριξη της» πρόσθεσε.

«Προσέξαμε πολύ πως θα το πούμε στην οικογένεια της Lauren. Γιατί είχαν να αποδεχτούν και το γεγονός πως είναι bisexual αλλά και πως θα μπει μια νέα γυναίκα στον γάμο μας».

«Ευτυχώς γρήγορα μας κατάλαβαν και αποδέχτηκαν την αγάπη που υπάρχει μεταξύ μας» κατέληξε.

Τώρα το «τρίο» σχεδιάζει να ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη ή την Ινδονησία να παντρευτεί, γιατί στις ΗΠΑ δεν είναι ακόμα νόμιμος ο γάμος μεταξύ τριών ανθρώπων.

Οι ίδιοι πιστεύουν πως το να υπάρχει ένα τρίτο πρόσωπο στην σχέση σημαίνει πως βλέπει τα πράγματα λίγο πιο λογικά και από μια διαφορετική οπτική.

«Όταν γνωρίζεις την αξία σου δεν έχεις ανασφάλειες και αμφιβολίες, αλλά ούτε και ζήλια. Δίνουμε δύναμη ο ένας στον άλλο στα καλά και στα κακά.

Είναι σημαντικό να σεβόμαστε τις ανάγκες του άλλου κάθε μέρα, όλη μέρα έτσι ώστε να μην καταπιέζονται τα συναισθήματα του. Δίνουμε αγάπη όπου πάμε. Και οι μονογαμικές αλλά και οι πολυγαμικές σχέσεις έχουν τα προβλήματα τους. Όταν είσαι άνθρωπος έρχεσαι αντιμέτωπος με ανασφάλειες, θυμό και κατάθλιψη μερικές φορές» λέει η Lauren.

Όταν έρχονται αντιμέτωποι με την αντίδραση του κόσμου το αντιμετωπίζουν με απόλυτη ψυχραιμία.

«Συνήθως επαναλαμβάνουμε στους εαυτούς μας πως πρέπει να τους εξηγήσουμε αν το θέλουν. Οι άνθρωποι μπερδεύονται με το είδος της σχέσης μας και θέλουν να γνωρίζουν κι'άλλα. Οι περισσότερες αντιδράσεις είναι αστείες και ξεκινούν οι ερωτήσεις. Οι άνδρες συνήθως ενθουσιάζονται και ζηλεύουν» λέει η Jessica.

«Μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που ακούμε είναι "ποιος κοιμάται στη μέση;", "ποιος ελέγχει το θερμοστάτη;", "που γνωριστήκατε;, "ποιος φοράει παντελόνια;", "σχεδιάζεται να παντρευτείτε και να κάνετε παιδιά;", "βγαίνετε και ξεχωριστά ραντεβού;"» προσθέτει.

«Το μυστικό είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου και να μην εμποδίσεις τα θέλω σου και τις ανάγκες σου. Να δημιουργείς σχέσεις με θεμέλια μεταξύ και των τριών. Μια σχέση με τρεις έχει λεπτές ισορροπίες» καταλήγει.

news.gr

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist