Για μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, ομάδα ζαχαροπλαστών στη Θεσσαλονίκη έφτιαξε και κατανάλωσε, – πριν από 6 χρόνια – μαζί με πλήθος κόσμου, έναν γιγάντιο κουραμπιέ βάρους τουλάχιστον 300 κιλών.
Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό κατασκευάστηκε με πολύ μεράκι το μεσημέρι της Κυριακής, στο πάρκο του Αστερόκοσμου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και ξεπέρασε κατά πολύ το όριο των 200 και πλέον κιλών, που έπρεπε να υπερβεί, για να μπορέσει να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρεβρέθηκε η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.
Όσο για τον δημιουργό, πρόκειται για τον αρχιζαχαροπλάστη Άγγελο Υποκαμισά, μέλος της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος.
Πηγή: ΑΜΠΕ