Γλέντι και μουσικές μέχρι πρωίας χτες σε καταυλισμό Ρομά στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου και μια αστυνομία που δεν κατάφερε να επιβάλει τον νόμο

7
Κοινοποιήσεις
371
Προβολές
Διαφήμιση

Με ένα μεγάλο και θορυβώδες πάρτι φαίνεται πως υποδέχτηκαν οι τσιγγάνοι του καταυλισμού της ΒΙΠΕ Ηρακλείου το καλοκαίρι και τον καινούργιο μήνα.

Οι μουσικές που απαγορεύονται για όλους τους υπόλοιπους, φαίνεται πως επιτρέπονται μόνο για τους Ρομά.

Εκατοντάδες κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού, που μπορεί να είναι σε ένα βαθμό "συμφιλιωμένοι" με όσα κατά διαστήματα συμβαίνουν στην περιοχή τους με πρωταγωνιστές τους παράνομους αλλά κατά τα λοιπά προνομιούχους γείτονες, χτες βγήκαν από τα ρούχα τους.

Μουσική που ακουγόταν μέχρι το αεροδρόμιο (…) φασαρία χωρίς ντροπή μιας και αυτό συνεχίστηκε και στην ζώνη κοινής ησυχίας ακόμα και πυροβολισμοί όπως λέγεται, και μια αστυνομία που δεν κατάφερε να επιβάλει τον νόμο,ο οποίος είναι γνωστός και συγκεκριμένος.

Η αίσθηση αυτή για προνομιακή μεταχείριση των Ρομά είναι ακόμα μια φορά υπέρ-προκλητική.

Οι συνάνθρωποι μας αυτοί, οι οποίοι ξέρουν μόνο να διεκδικούν, και να θίγονται με κάθε ευκαιρία όταν τους ζητείται το αυτονόητο, δηλαδή να πειθαρχήσουν στους νόμους και τους κοινωνικούς κανόνες φαίνεται πως πέρασαν ακόμα μια φορά τα όρια.

Εκτός απ ότι η πανδημία είναι εδώ, εκτός απ ότι υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες και περιορισμοί δείχνουν παραβατική συμπεριφορά και αντικοινωνική αλλά απαιτούν τον σεβασμό.

Και τα δύο μαζί δεν γίνεται.

"Είναι ώρα να το καταλάβουμε όλοι όσοι τους παρέχουμε ποικιλότροπη ασυλία και στην συνέχεια αντιμετωπιζόμαστε ως πολίτες δεύτερης ταχύτητας" υποστήριξε μια ομάδα γειτόνων τους που μας κατήγγειλε το γεγονός.

lashnews.

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist