Πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία από την Αγροδιατροφική σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης το νέο project που αφορά το πιστοποιημένο Κρητικό δεκατιανό «κολατσιό».
Το κρητικό δεκατιανό “κολατσιό” παρουσιάζει μεγάλο διατροφικό -εμπορικό ενδιαφέρον και μέσω της Αγροδιατροφικής σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης μπαίνει προς πώληση σε αρτοποιεία, καφέ, φούρνους και γενικότερα όσα καταστήματα προσφέρουν υπηρεσίες takeaway.
Τις συνταγές επιμελήθηκε ο Μαλεβιζιώτης διακεκριμένος σεφ Λευτέρης Σουλτάτος σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής σύμπραξης και Περιφερειακό Σύμβουλο Σταύρο Τζεδάκη.
Αυτές τις συνταγές μπορούν αν επιλέξουν όσοι επιθυμούν να έχουν αυτά τα προϊόντα στα μαγαζιά τους αλλά και να προτείνουν τις δικές τους με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο κρητικά προϊόντα.