Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, από τη θάλασσα στην παραλία του Μονοναύτη στην Αγία Πελαγία ένας 62χρονος άνδρας. Πρόκειται για τον άτυχο άνδρα που κατέρρευσε τη στιγμή που ετοιμαζόταν να κάνει κατάδυση.
Ο άνδρας επιχείρησε να κάνει κατάδυση στην θαλάσσια περιοχή του Μονοναύτη και έπαθε ανακοπή κατά τη διάρκεια του τελευταίου ελέγχου πριν την κατάδυση.
Στην ανακοίνωσή του το Λιμενικό Σώμα αναφέρει:
"Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας "ΜΟΝΟΝΑΥΤΗ" Αγίας Πελαγίας Ηρακλείου, 62χρονος αλλοδαπός.
Ο 62χρονος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο-Πανάνειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής".