Τα πιο απολαυστικά και τα πιο γρήγορα σοκολατένια τρουφάκια για να σας…τρελάνουν!!!
Υλικά
1 φλιτζάνι χουρμάδες ψιλοκομμένους
½ φλιτζάνι φιστικοβούτυρο
1/3 φλιτζανιού νιφάδες βρώμης
1/3 φλιτζανιού φουντούκια ψιλοκομμένα
2 κουτ. σούπας νερό
ινδοκάρυδο τριμμένο & κακάο για επικάλυψη
Διαδικασία
Χτυπάτε τους χουρμάδες στο μούλτι μέχρι να γίνουν πάστα. Προσθέτετε το φιστικοβούτυρο, τη βρώμη, τα φουντούκια, 2 κουτ. σούπας νερό και χτυπάτε να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε 1-2 κουτ. σούπας νερό ακόμη, αν το μίγμα είναι πολύ σφιχτό.
Πλάθετε τρουφάκια και τα κυλάτε σε τριμμένο ινδοκάρυδο ή κακάo σε σκόνη. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε τα μισά τρουφάκια με ινδοκάρυδο και τα υπόλοιπα με κακάο για ποικιλία. Μεταφέρετε κάθε τρουφάκι σε καραμελόχαρτο και τα αφήνετε στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν.
olivemagazine.gr