Ποιος ήταν ο 20χρονος Ρομά που σκοτώθηκε στην καταδίωξη στο Πέραμα

Πατέρας δύο παιδιών με παρελθόν στις κλοπές

11
Κοινοποιήσεις
566
Προβολές
Διαφήμιση

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, κατά την καταδίωξη στο Πέραμα, φίλοι του κάνουν συνεχώς αναρτήσεις στα social media με φωτογραφίες και βίντεο αφιερωμένα σε αυτόν. 

«Με άφησε με δύο παιδιά. Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια»

Την ίδια ώρα, υπάρχει οργή από την οικογένεια του 20χρονου, καθώς η σύζυγός του μίλησε κλαίγοντας στον ANT1, δηλώνοντας: «Θέλω να σαπίσει μέσα. Και να μου τον φέρετε, να τον σκοτώσω εγώ. Με άφησε με δύο παιδιά. Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

«Θέλω μια Δικαιοσύνη από το Κράτος. Δεν ήταν αστυνομικοί αυτοί που κυνηγήσαν τα παιδιά; Τι πήρανε; Ένα αυτοκινητάκι πήρανε. Τι ήταν; Εγκληματίες ήταν; Θέλω μια Δικαιοσύνη από τον νόμο. Δεν μπορούσαν να τους σκίσουν τα λάστιχα, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν, δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν;», δήλωσε από την πλευρά του ο πατέρας του 20χρονου στην κάμερα του ANT1.

Την ίδια ώρα, μέλη της οικογένειας, όπως η χήρα, η μητέρα και η αδελφή του, αλλά και φίλοι του νεκρού, ζητούν χαρακτηριστικά «να πάει στην φυλακή, εκεί να σαπίσει ο δολοφόνος», ενώ απειλούν με εκδίκηση και αυτοδικία σε βάρος των αστυνομικών.

Πρόεδρος της Κοινότητας των Ρομά: Ήταν ρατσιστικό έγκλημα μίσους

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας των Ρομά, Βασίλης Πάντζος, είπε ότι «υπάρχει οδύνη και οργή. Ζητάμε δικαίωση σε ένα κράτος δικαίου. Ήταν ένα έγκλημα μίσους, από όσο είδαμε και από τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο».

Προσέθεσε μάλιστα ότι «πρέπει να γίνει έρευνα και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία, γιατί κανείς δεν έχει δικαίωμα να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή. Έριξαν πάρα πολλές σφαίρες. Δεν μπορούσαν να ρίξουν στα λάστιχα του αυτοκινήτου; Φαίνεται η οργή και το μίσος των αστυνομικών, από τον αριθμό των σφαιρών που έριξαν. Είναι ρατσιστικό έγκλημα. Από θαύμα έζησαν και τα άλλα δύο παιδιά που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο».

 

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist