Αύξηση των κρουσμάτων στα σχολεία της Κρήτης

5
Κοινοποιήσεις
266
Προβολές
Διαφήμιση
Πληθαίνουν τα κρούσματα κοροναϊού στα σχολεία της Κρήτης, τη στιγμή που το ιικό φορτίο στα λύματα παρουσιάζει μεγάλη αύξηση.
Συγκεκριμένα και όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ το ιικό φορτίο αυξήθηκε στο Ρέθυμνο κατά 86%, στον Άγιο Νικόλαο κατά 95%, στα Χανιά κατά 157% και στο Ηράκλειο κατά 433%. Η εικόνα αυτή προκαλεί μεγάλη ανησυχία καθώς η αύξηση αυτή αναμένεται να αποτυπωθεί στα ημερήσια κρούσματα σε δύο εβδομάδες.

Στη σχολική κοινότητα τα κρούσματα αυξάνονται με σταθερό ρυθμό. Σήμερα Τρίτη διαπιστώθηκε ότι νοσούν 102 μαθητές και 11 εκπαιδευτικοί, σύμφωνα με το ertnews.gr.

Τα κρούσματα στα σχολεία

Στα Χανιά τη Δευτέρα εντοπίστηκαν σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία 15 νέα κρούσματα κοροναϊού σε μαθητές, 1 κρούσμα σε εκπαιδευτικό και 1 κρούσμα σε άτομο του υπόλοιπου προσωπικού. Σήμερα Τρίτη, εντοπίστηκαν 14 νέα κρούσματα σε μαθητές και ένα κρούσμα σε εκπαιδευτικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σήμερα στα Χανιά, δηλώθηκαν 5 νέα κρούσματα κοροναϊού σε 4 διαφορετικά τμήματα ενώ τη Δευτέρα είχαν δηλωθεί 5 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε 4 διαφορετικά

Από την αρχή Νοεμβρίου σε Γυμνάσια και Λύκεια των Χανίων έχουν καταγραφεί συνολικά 94 κρούσματα κοροναϊού, σε μαθητές οι οποίοι φοιτούν σε 82 διαφορετικά τμήματα σχολείων.

Στο Ρέθυμνο δηλώθηκε νόσηση 29 μαθητών και ενός εκπαιδευτικού στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και στην πρωτοβάθμια, πέντε μαθητών και ενός ακόμα εκπαιδευτικού.

Στο Ηράκλειο καταγράφηκαν 21 κρούσματα μαθητών αλλά και πέντε κρούσματα καθηγητών, στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέσσερα τμήματα του Λυκείου Αγίας Βαρβάρας προχώρησαν σε αναστολή λειτουργίας λόγω συρροής κρουσμάτων κοροναϊού.

Στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση δηλώθηκαν 24 κρούσματα σε μαθητές και 2 σε εκπαιδευτικούς, Τέλος στο Λασίθι δηλώθηκαν 4 περιστατικά μαθητών και ενός εκπαιδευτικού

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist