Τσουχτερό κρύο λόγω νέας πτώσης της θερμοκρασίας, χιόνια και καταιγίδες φέρνει αύριο ο καιρός
Σύμφωνα με την ΕΜΥ αύριο στα ανατολικά προβλέπονται τοπικές βροχές και στα θαλάσσια παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους στα βόρεια τους 10 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 13 με 14 βαθμούς και μόνο την ανατολική νησιωτική χώρα θα φθάσει κατά τόπους τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Ο Καιρός στο Μαλεβίζι
Στην ενότητα Γαζίου, βροχερός προβλέπεται ο καιρός για την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς κελσίου με ασθενείς ανέμους και βροχές.
Στην ενότητα Κρουσώνα, βροχερός προβλέπεται ο καιρός για την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς κελσίου, με ασθενείς ανέμους και βροχές. Ελάχιστη θερμοκρασία 7 βαθμούς κελσίου.
Στην ενότητα Τυλίσου, βροχερός προβλέπεται ο καιρός για την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς κελσίου, με ασθενείς ανέμους και βροχές. Ελάχιστη θερμοκρασία 9 βαθμούς κελσίου.
Δείτε LIVE εικόνα την πρόγνωση του καιρού