Σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης από προπονητή κικ μπόξινγκ – Αναμονή της απόφασης

5
Κοινοποιήσεις
236
Προβολές
Διαφήμιση

Την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου στην υπόθεση του 47χρονου προπονητή αναμένει η οικογένεια της 14χρονης καταγγέλλουσας.

Ο47χρονος προπονητής κικ μπόξινγκ συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην Πάτρα μετά από καταγγελία για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη αθλήτριά του.

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, η 14χρονη είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από ειδικούς, ενώ η ίδια και η οικογένειά της περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου.

Η οικογένεια, μέσω των δικηγόρων της, έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη της στην ελληνική δικαιοσύνη, αναμένοντας την απόφαση μετά την διχογνωμία Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Η δικηγόρος, Γιάννα Παναγοπούλου, είπε χαρακτηριστικά ότι αυτό το οποίο ενδιαφέρει την οικογένεια είναι η ψυχική υγεία της ανήλικης, αλλά και «να διαφυλάξουν αυτήν την καθαρότητα της ανηλικότητας», ενώ πρόσθεσε: «Αντιλαμβάνεστε ότι το παιδί έχει θιγεί ανεπανόρθωτα».

Η ανήλικη εμμένει στην κατηγορία πως ο προπονητής εκμεταλλεύτηκε ότι έμειναν για μισή ώρα μόνοι και την θώπευσε, ενώ ο 47χρονος αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή την κατηγορία, και παρουσίασε μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν ότι δεν τον άφησαν μόνο με την 14χρονη.

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist