• Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Cookies και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
  • Είσοδος
Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
  • Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
Μαλεβιζιώτης
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων

Κατώτατος μισθός: Από αύριο 1η Μαΐου η αύξηση στα 713 ευρώ

Τι κερδίζουν οι εργαζΤι κερδίζουν οι εργαζόμενοι με την αύξηση του κατώτατου μισθούόμενοι

30 Απριλίου, 2022
σε Ειδήσεις, Ελλάδα, Επικαιρότητα
Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 min read
0
Κατώτατος μισθός: Από αύριο 1η Μαΐου η αύξηση στα 713 ευρώ
228
Προβολές
Share on FacebookShare on Twitter

Κατά συνέπεια, από τα 663 ευρώ που ήταν μέχρι τώρα ο βασικός μισθός, από τον επόμενο μήνα οι εργαζόμενοι θα δουν στους λογαριασμούς τους το μηνιάτικο να ανέρχεται στα 713 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο τηλεοπτικό του μήνυμα, η εν λόγω αύξηση επί της ουσίας ισοδυναμεί αθροιστικά με ένα +9,7% πάνω σε σχέση με τον κατώτατο μισθό του 2021, αν συνυπολογιστεί και η πρώτη δόση του Ιανουαρίου.

Κερδισμένοι από τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού, όπως εξήγησε ο κ. Μητσοτάκης, θα είναι οι σχεδόν 650.000 εργαζόμενοι αυτής της κατηγορίας, οι οποίοι ουσιαστικά θα βάλουν στην τσέπη τους κάτι παραπάνω από έναν επιπλέον μισθό το χρόνο.

«Ένας 15ος μισθός προστίθεται, στο εξής, στο εισόδημά τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Δείτε Επίσης

EΛΑΣ: Φόβοι να αποφυλακιστούν επικίνδυνοι κακοποιοί λόγω κορονοϊού

Άγρια συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού – Έκοψαν το δάχτυλο κρατούμενου

18 Μαΐου, 2022

Συνελήφθησαν Αντιδήμαρχος, λογιστής και εφοριακός για «φακελάκι»

18 Μαΐου, 2022
Έναρξη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Β.Ο.Α.Κ -.Παρακαλούνται  οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης.

18 Μαΐου, 2022
Νέο τροχαίο με δυο τραυματίες στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Πανόρμου

Ηράκλειο: Αναστάτωσε ολόκληρη περιοχή ο μεθυσμένος

18 Μαΐου, 2022

Μάλιστα, η αύξηση του κατώτατου μισθού θα συμπαρασύρει προς τα πάνω και τα επιδόματα του ΟΑΕΔ (ανεργίας, επίσχεσης εργασίας, μακροχρόνια ανέργων, ειδικό εποχικό).

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Maleviziotis.gr στο Google News

Ως εκ τούτου, το επίδομα ανεργίας, από 407 ευρώ που είναι σήμερα, θα αυξηθεί στα 438.

Τι κερδίζουν οι εργαζόμενοι με την αύξηση του κατώτατου μισθού
Συγκεκριμένα, μετά την αύξηση κατώτατου μισθού κατά 50 ευρώ τον μήνα, το «λαμβάνειν» των εργαζομένων ανά κατηγορία, από 1η Μαΐου θα υπολογίζεται ως εξής:

Ο αμειβόμενος με τον κατώτατο μισθό, αν είχε συμπληρώσει το 2012 έως 3 χρόνια προϋπηρεσία, θα λάβει 713 ευρώ.
Για τον μισθωτό με προϋπηρεσία από 3 έως 6 χρόνια ο μισθός διαμορφώνεται στα 784,3 ευρώ.
Για τον μισθωτό με προϋπηρεσία από 6 έως 9 χρόνια ο μισθός διαμορφώνεται στα 862,73 ευρώ
Για τον μισθωτό με προϋπηρεσία άνω των 9 ετών, ο μισθός διαμορφώνεται στα 949 ευρώ, ενώ αν προστεθεί και το 10% του επιδόματος γάμου για τους έγγαμους, ο μισθός φτάνει τα 1.044 ευρώ.
Επίδομα ανεργίας: Πώς διαμορφώνεται μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού
Το 2019 το επίδομα ανεργίας ήταν στα 399 ευρώ. Μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού του Ιανουαρίου του 2022, το ανώτατο κλιμάκιο του επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ έφτασε τα 407 ευρώ (με 16,29 ευρώ το ημερήσιο επίδομα):

Πλέον, με τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού, το επίδομα ανεργίας πάει από τα 407 ευρώ στα 437,5 ευρώ μεικτά (438 ευρώ με τη στρογγυλοποίηση). Το ημερήσιο επίδομα ανεργίας ανήλθε δηλαδή στα 17,51 ευρώ.

Για κάθε προστατευόμενο μέλος, το επίδομα ανεργίας αυξάνεται κατά 10%. Αυτό σημαίνει ότι με ένα παιδί ο δικαιούχος θα λαμβάνει 481 ευρώ και με δυο παιδιά 526 ευρώ.

Τι αλλάζει στο επίδομα ανεργίας
Υπενθυμίζεται ότι με το νομοσχέδιο «Δουλειές Ξανά» εισήχθησαν σημαντικές αλλαγές στο επίδομα ανεργίας. Η πρώτη από αυτές τις καινοτομίες είναι το επίδομα εργασίας.

Το επίδομα εργασίας προβλέπει ότι όσοι βρίσκουν δουλειά κατά την περίοδο καταβολής του επιδόματος ανεργίας, θα συνεχίσουν να εισπράττουν το 50 % του επιδόματος μέχρι την προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης της περιόδου καταβολής του.

Για το επίδομα ανεργίας η σημαντικότερη αλλαγή είναι ότι θα χορηγείται χωρίς εισοδηματικά κριτήρια αλλά θα διακόπτεται η χορήγησή του μετά από τρείς αρνήσεις προσφερόμενων θέσεων εργασίας. Όπως επίσης και μετά την άρνηση προγραμμάτων κατάρτισης. Η διακοπή θα συνοδεύεται με την διαγραφή από τα μητρώα για δύο έτη

Υπουργείο Εργασίας: Οι ερωτήσεις-απαντήσεις για την αύξηση του κατώτατου μισθού
1. Με ποια κριτήρια αποφασίστηκε η αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 7,5%;

Η νέα σημαντική αύξηση του κατώτατου μισθού επιτυγχάνει μια χρυσή τομή ανάμεσα σε διαφορετικές ανάγκες. Από την μια πλευρά τον μετριασμό των απωλειών στην αγοραστική δύναμη των μισθών και την ικανοποίηση της εύλογης προσδοκίας των εργαζομένων να έχουν και εκείνοι μέρισμα από την ανάπτυξη που επετεύχθη το 2021. Από την άλλη πλευρά την διαφύλαξη της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας και την αποφυγή αρνητικών επιπτώσεων στην απασχόληση και την ανεργία.

2. Πώς διαμορφώνεται ο νέος κατώτατος μισθός και τι σημαίνει αυτό για την τσέπη των εργαζομένων;

Ο νέος κατώτατος μισθός αυξάνεται από 1ης Μαΐου κατά 7,5 %, ή 50 ευρώ το μήνα και διαμορφώνεται σε 713 ευρώ το μήνα, από 663 ευρώ προηγουμένως. Δεδομένου ότι καταβάλλονται 14 μισθοί το χρόνο, το ετήσιο όφελος για τους εργαζόμενους από την αύξηση ισούται με έναν επιπλέον μισθό (50 ευρώ η μηνιαία αύξηση επί 14 μισθούς=700 ευρώ). Οι μηνιαίες αποδοχές αν συνυπολογισθεί η καταβολή 14 μισθών το χρόνο διαμορφώνονται σε 831,8 ευρώ από 773,5 ευρώ σήμερα. Οι σχεδόν 650.000 εργαζόμενοι που αμείβονται με τον κατώτατο μισθό θα κερδίσουν από έναν επιπλέον μισθό ετησίως. Με άλλα λόγια, ένας 15ος μισθός προστίθεται στο εξής, στο εισόδημά τους.

3. Δεδομένου ότι είχε δοθεί και μια αύξηση 2% από 1.1.2022, πώς διαμορφώνεται η κατάσταση για τον εργαζόμενο συνολικά;

Αν συνυπολογισθεί και η προηγούμενη αύξηση του κατώτατου μισθού που έγινε την 1η Ιανουαρίου 2022, προκύπτει αύξηση κατά 9,7 %, ή 63 ευρώ το μήνα (από 650 ευρώ στα 713 ευρώ). Δεδομένου ότι καταβάλλονται 14 μισθοί, το όφελος από την διπλή αύξηση του κατώτατου μισθού το 2022 διαμορφώνεται στα 882 ευρώ ετησίως (63 ευρώ επί 14 μισθούς).
Στην πραγματικότητα ωστόσο η αύξηση του καθαρού μισθού είναι ακόμα μεγαλύτερη και διαμορφώνεται στο 11,81 % αν συνυπολογισθεί η μείωση κατά 1,63 ποσοστιαίες μονάδες των ασφαλιστικών εισφορών που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι που έχει ήδη υλοποιηθεί. Το σωρευτικό ετήσιο όφελος για έναν εργαζόμενο από τις δύο αυξήσεις του κατώτατου μισθού το 2022 και τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών ανέρχεται σε 906 ευρώ.

4. Τι θα συμβεί με τις λεγόμενες «τριετίες», δηλαδή την προϋπηρεσία των εργαζομένων που αμείβονται με τον κατώτατο μισθό;

Συνεχίζεται το σημερινό καθεστώς, δηλαδή με άλλα λόγια οι «τριετίες» συνεχίζουν να καταβάλλονται. Πιο συγκεκριμένα, ο κατώτατος μισθός και το κατώτατο ημερομίσθιο προσαυξάνονται μέχρι και 30% ανάλογα με τα έτη προϋπηρεσίας που έχει συμπληρώσει ο/η εργαζόμενος/η πριν τις 14 Φεβρουαρίου του 2012. Συνεπώς ο μηνιαίος μικτός κατώτατος μισθός για τους εργαζόμενους με τρεις τριετίες μπορεί να είναι έως και 213 ευρώ υψηλότερος (713 ευρώ + 30 %). Με άλλα λόγια ο κατώτατος μισθός σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να ανέρχεται στα 926 ευρώ συν δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και το επίδομα αδείας.

5. Πώς επηρεάζει η αύξηση του κατώτατου μισθού τα επιδόματα του ΟΑΕΔ;

Η αύξηση του κατώτατου μισθού συμπαρασύρει προς τα πάνω το επίδομα ανεργίας. Σήμερα το ημερήσιο επίδομα είναι 16,29 ευρώ και το μηνιαίο 407,25 ευρώ. Από 1ης Μαΐου διαμορφώνονται αντίστοιχα στα 17,51 ευρώ το ημερήσιο και 438 ευρώ το μηνιαίο.

Επίσης, αναπροσαρμόζεται σειρά βοηθημάτων και επιδομάτων που έχουν ως βάση υπολογισμού τον κατώτατο μισθό ή ημερομίσθιο. Σε αυτά περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το βοήθημα ανεργίας για τους αυτοτελώς απασχολούμενους, τα προγράμματα νέων θέσεων εργασίας, το ειδικό βοήθημα λήξης ανεργίας, το βοήθημα λόγω επίσχεσης εργασίας, ειδικά εποχικά βοηθήματα για μισθωτούς τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου, οικοδόμους, δασεργάτες κ.α., η ειδική παροχή μητρότητας, το επίδομα γονικής άδειας, οι ανεξόφλητες αποδοχές λόγω αφερεγγυότητας του εργοδότη, η παροχή διαθεσιμότητας, η αποζημίωση των μαθητών στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ, η αποζημίωση για τα προγράμματα εργασιακής εμπειρίας, κ.α.

6. Η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί ότι η αύξηση του κατώτατου μισθού θα ήταν διπλάσια από το ποσοστό ανάπτυξης, το οποίο το 2021 ήταν 8,3%. Συνεπώς θα έπρεπε να εγκριθεί αύξηση πάνω από 16% για να υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις;

Πράγματι το 2021 η οικονομία αναπτύχθηκε με ρυθμό 8,3 %, προηγήθηκε όμως, λόγω κορονοϊού, ύφεση 9 % το 2020! Παρά τη συρρίκνωση του ΑΕΠ το 2020, η κυβέρνηση αποφάσισε το καλοκαίρι του 2021 μια μικρή αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 2 %, με ισχύ από 1ης Ιανουαρίου 2022. Συνεπώς η κυβέρνηση είναι συνεπής και με το παραπάνω προς τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις και την πορεία της οικονομίας. Σημειώνεται πως ούτε η ΓΣΕΕ εισηγείται σε αυτή τη φάση τόσο μεγάλη (16 %) αύξηση του κατώτατου μισθού.

7. Η αύξηση του κατώτατου μισθού αρκεί για να αντιμετωπιστεί το κύμα ακρίβειας;

Η αύξηση του κατώτατου μισθού για το 2022 (2 % από 1ης Ιανουαρίου + 7,5 % από 1ης Μαΐου) είναι σωρευτικά 9,7 %. Το ποσοστό αυτό υπερκαλύπτει την αύξηση του πληθωρισμού, ο οποίος το Μάρτιο ήταν 8,9 %. Επιπλέον, η αύξηση του κατώτατου μισθού είναι ένα μόνο από τα όπλα για τη στήριξη των εργαζομένων. Η κυβέρνηση εφαρμόζει μια ευρεία γκάμα μέτρων που αντισταθμίζουν σε μεγάλο βαθμό την άνοδο του κόστους ζωής, ιδίως για τις πιο ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και του φόρου εισοδήματος, η μείωση του ΕΝΦΙΑ, οι επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου, που είναι μεγαλύτερες για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, η επιδότηση καυσίμων, η έκτακτη ενίσχυση 200 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους, ανασφάλιστους υπερήλικες και άτομα με ειδικές ανάγκες, η καταβολή διπλής δόσης του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, κ.α. Πάνω απ' όλα η συνολική οικονομική, αδειοδοτική, φορολογική πολιτική που οδήγησε στην σημαντική ανάπτυξη της οικονομίας το 2021 η οποία αναμένεται να συνεχιστεί εφέτος. Πολιτική που είχε ως άμεση θετική συνέπεια η ανεργία να υποχωρήσει από το 17,2 % το καλοκαίρι του 2019 στο 12,8 % τον Φεβρουάριο του 2022.

8. Οι επιχειρήσεις είναι αντιμέτωπες αυτήν την περίοδο με μεγάλη αύξηση του κόστους λειτουργίας λόγω της διεθνούς κρίσης. Θεωρείτε ότι θα μπορέσουν, ιδίως οι μικρομεσαίες, να καλύψουν το πρόσθετο μισθολογικό κόστος;

Στην απόφαση για την αύξηση του κατώτατου μισθού ελήφθησαν υπόψη από τη μια πλευρά η ανάγκη προστασίας των εργαζομένων και από την άλλη η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας. Προφανώς οι δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί διεθνώς, επηρεάζουν και τις επιχειρήσεις. Γι' αυτό και δεν υιοθετήθηκαν αιτήματα για αρκετά μεγαλύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού, δεδομένου ότι μια αλόγιστη απόφαση θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις τόσο στις επιχειρήσεις -με αποσταθεροποίησή τους- όσο συνακόλουθα και στους εργαζομένους που εργάζονται σε αυτές.

Από την άλλη πλευρά υπενθυμίζουμε ότι τους τελευταίους 33 μήνες έχουν υιοθετηθεί μια σειρά από μέτρα προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανταγωνιστικότητάς τους όπως μείωση φόρων, μείωση ασφαλιστικών εισφορών και μια σειρά μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοιού (επιστρεπτέα προκαταβολή, ειδικά προγράμματα στήριξης, κλπ.)

Σημειώνεται επίσης ότι όλοι οι φορείς που συμμετείχαν στη διαβούλευση (εκπρόσωποι μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, επιστημονικοί φορείς και φυσικά η ΓΣΕΕ) εισηγήθηκαν την αύξηση του κατώτατου μισθού, σε διαφορετικό επίπεδο ο καθένας. Δεν υπάρχει κανείς που να προτείνει σήμερα το “πάγωμα” του κατώτατου μισθού.

9. Πώς διαμορφώνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα σε σχέση με την ΕΕ;
Με την αύξηση που θα ισχύσει από 1ης Μαΐου, η Ελλάδα κατατάσσεται στην 9η θέση ανάμεσα σε 21 χώρες της ΕΕ που έχουν νομοθετημένο κατώτατο μισθό, από την 11η που βρισκόταν ως τώρα. Συγκεκριμένα με την αύξηση κατά 7,5 % στα 831,8 ευρώ σε 12μηνη βάση, οι κατώτατες αποδοχές στη χώρα μας ανεβαίνουν στην κατάταξη κατά 2 θέσεις ξεπερνώντας την Πορτογαλία (822,5 ευρώ) και την Μάλτα (792,26 ευρώ).

10. Η σημαντική αυτή αύξηση δεν θα οδηγήσει σε άνοδο της ανεργίας;

Η αγορά εργασίας από το καλοκαίρι του 2019 έχει μπει σε ένα σταθερό ενάρετο κύκλο στον οποίο έχουμε ταυτόχρονα μείωση της ανεργίας, αύξηση της συμμετοχής στην αγορά εργασίας και άνοδο των μισθών. Συνεπώς θα μπορέσει να απορροφήσει την αύξηση. Και αυτό λόγω της γενικότερης φιλοεπενδυτικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, από το καλοκαίρι του 2019 η ανεργία έχει μειωθεί κατά 4,4 ποσοστιαίες μονάδες: από 17,2% σε 12,8% τον Φεβρουάριο του 2022, ποσοστό που είναι το χαμηλότερο από τον Ιούλιο του 2010. Παράλληλα κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2021 το ποσοστό απασχόλησης ανήλθε σε 65% (το υψηλότερο από το τρίτο τρίμηνο του 2009) ενώ ο αριθμός των απασχολούμενων ξεπέρασε τον Ιούνιο του 2021 το ψυχολογικό φράγμα των 4 εκατ. για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2011. Επιπλέον το ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα είναι θετικό καθώς το 2021 δημιουργήθηκαν 133.082 νέες θέσεις εργασίας, περισσότερες από ότι το 2020 (93 χιλ.) αλλά και το 2019 και (127,6 χιλ.). Και όλα αυτά παρά την κρίση της πανδημίας και παρά το γεγονός ότι ο μέσος μηνιαίος μισθός έχει αυξηθεί κατά 4,3% (από 1.072 σε 1.118 ευρώ) σε σχέση με το 2018.

Ωστόσο, η κυβέρνηση μελετώντας όλες τις παραμέτρους (αύξηση του ΑΕΠ, παραγωγικότητα, πληθωρισμός κλπ.) θεώρησε σκόπιμο να καταλήξει στην αύξηση η οποία ανακοινώθηκε, την οποία θεωρεί χρυσή τομή μεταξύ ανταγωνιστικότητας και κοινωνικής προστασίας.

11. Υπάρχει κίνδυνος η αύξηση του κατώτατου μισθού να ενισχύσει περαιτέρω τις πληθωριστικές πιέσεις, εξανεμίζοντας τα όποια οφέλη;

Η αποφυγή ενός πληθωριστικού σπιράλ αποτελεί βασικό μέλημα της κυβέρνησης. Είναι και ένας βασικός λόγος που δεν υιοθετήθηκαν μαξιμαλιστικές προτάσεις οι οποίες ενώ φαίνεται να είναι υπέρ των εργαζομένων θα έφερναν τελικά το αντίστροφο αποτέλεσμα. Η αύξηση που αποφασίστηκε είναι ισορροπημένη και δεν αναμένεται να αποτελέσει γενεσιουργό αιτία πληθωρισμού.

12. Γιατί δεν αφήνετε τους κοινωνικούς εταίρους να αποφασίσουν το ύψος του κατώτατου μισθού, όπως ζητούν η ΓΣΕΕ, η ΕΣΕΕ, η ΓΣΕΒΕΕ;

Οι κοινωνικοί εταίροι διατηρούν την δυνατότητα να συμφωνήσουν υψηλότερες αποδοχές με τις συλλογικές διαπραγματεύσεις. Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση επ’ αυτού. Το σύστημα του διοικητικού καθορισμού του κατώτατου μισθού από την κυβέρνηση μετά από διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους εφαρμόζεται από τις περισσότερες χώρες-μέλη της ΕΕ και επιπλέον είναι το σύστημα που προτείνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το σχέδιο Οδηγίας για τους ευρωπαϊκούς κατώτατους μισθούς.

Η διαδικασία αυτή αφενός εξασφαλίζει τη διαφάνεια καθώς οι απόψεις όλων των φορέων που συμμετέχουν στη διαβούλευση, δημοσιοποιούνται επισήμως από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και αφετέρου λαμβάνει υπόψη τα συμφέροντα τόσο των εργαζόμενων όσο και των ανέργων.

iefimerida.gr

Ετικέτες: 1η Μαΐου713 ευρώκατώτατος μίσθος
ΚοινοποίησηTweetΚοινοποίησηΑποστολή
Προηγούμενο Άρθρο

Στις 6 Μαΐου θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21-Επίδομα Παιδιού

Επόμενο Άρθρο

Τα χρόνια που πλενόμασταν με σαπούνι

ΣχετικάΆρθρα

Στις 31 Μαρτίου η 1η διμηνιαία δόση των οικογενειακών επιδομάτων για το 2022
Ελλάδα

Κατώτατος μισθός: Ο νέος χάρτης των αμοιβών στον ιδιωτικό τομέα

4 Μαΐου, 2022
Κατώτατος μισθός: Από αύριο 1η Μαΐου η αύξηση στα 713 ευρώ
Ελλάδα

Κατώτατος μισθός: Ανεβαίνει στα 713 ευρώ από σήμερα

1 Μαΐου, 2022
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 30 Απριλίου 2022
Life

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 1η Μαϊου 2022

1 Μαΐου, 2022
Ο καιρός στην Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Ελλάδα

Η πρόγνωση του καιρού σήμερα Κυριακή 1η Μάιου

1 Μαΐου, 2022
Στο υπουργικό συμβούλιο της 26ης Ιουλίου οι αποφάσεις για τον κατώτατο μισθό 
Ελλάδα

Στα 713 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός από την 1η Μαΐου

29 Απριλίου, 2022
Χρέη στην εφορία: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις
Ελλάδα

Επιδόματα – ΟΑΕΔ: Πόσο αυξάνονται από την 1η Μαΐου

28 Απριλίου, 2022
Διαβάστε Περισσότερα
Επόμενο Άρθρο
Τα χρόνια που πλενόμασταν με σαπούνι

Τα χρόνια που πλενόμασταν με σαπούνι

30 Απριλίου 1993 η μέρα που γεννήθηκε το Ίντερνετ και άλλαξε η ζωή μας

30 Απριλίου 1993 η μέρα που γεννήθηκε το Ίντερνετ και άλλαξε η ζωή μας

Τελευταία νέα

Ο Ισπανός Λαόθ σφυρίζει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Αθλητικά

Ο Ισπανός Λαόθ σφυρίζει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

18 Μαΐου, 2022
Δεκτή η παραίτηση Πάγκαλου στον Αλμυρό, οι 6 που συνεχίζουν
Αθλητικά

Δεκτή η παραίτηση Πάγκαλου στον Αλμυρό, οι 6 που συνεχίζουν

18 Μαΐου, 2022
EΛΑΣ: Φόβοι να αποφυλακιστούν επικίνδυνοι κακοποιοί λόγω κορονοϊού
Ελλάδα

Άγρια συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού – Έκοψαν το δάχτυλο κρατούμενου

18 Μαΐου, 2022

Δημοφιλή

  • All
  • Μαλεβίζι
Σήφης Βαρδινογιάννης : Τον αχάριστο ευεργετείς, νεκρό δανείζεις

Σήφης Βαρδινογιάννης : Τον αχάριστο ευεργετείς, νεκρό δανείζεις

15 Μαΐου, 2022
Το πιο παράξενο σπίτι της Κρήτης

Το πιο παράξενο σπίτι της Κρήτης βρίσκεται στο Μαλεβίζι

15 Μαΐου, 2022
Φαράγγι της Σαμαριάς : Ηλεκτρονικό εισιτήριο για την είσοδο.

Φαράγγι της Σαμαριάς : Ηλεκτρονικό εισιτήριο για την είσοδο.

16 Μαΐου, 2022
Νέος συναγερμός: Εντοπίστηκε βακτήριο στα ρεζερβουάρ που «πίνει» τα καύσιμα

Νέος συναγερμός: Εντοπίστηκε βακτήριο στα ρεζερβουάρ που «πίνει» τα καύσιμα

17 Μαΐου, 2022
Ο άγραφος νόμος της φιλοξενίας στην Κρήτη

Ο άγραφος νόμος της φιλοξενίας στην Κρήτη

15 Μαΐου, 2022
Το "Τυρί της Τρύπας": Ο δυσεύρετος θησαυρός πού φτιάχνουν οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης σε σπηλιές και τρύπες!

Το "Τυρί της Τρύπας": Ο δυσεύρετος θησαυρός πού φτιάχνουν οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης σε σπηλιές και τρύπες!

17 Μαΐου, 2022
Ποια γλώσσα ελάλουν οι Τουρκοκρητικοί;

Ποια γλώσσα ελάλουν οι Τουρκοκρητικοί;

12 Μαΐου, 2022
Το πιο παράξενο σπίτι της Κρήτης

Το πιο παράξενο σπίτι της Κρήτης

15 Μαΐου, 2022
Ελλάδα: Πως ο ρομποτικός κάδος απορριμμάτων συνέθλιψε και διαμέλισε τον άτυχο άνδρα, που βρήκε φριχτό θάνατο.

Ελλάδα: Πως ο ρομποτικός κάδος απορριμμάτων συνέθλιψε και διαμέλισε τον άτυχο άνδρα, που βρήκε φριχτό θάνατο.

16 Μαΐου, 2022
Διακοπές στις τσέπες

Διακοπές στις τσέπες

18 Μαΐου, 2022
MMALEVIZIOTIS.GR

Τα νέα του Μαλεβιζίου, της Κρήτης & ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο με συνεχή ροή ειδήσεων σε πολιτισμό,κοινωνία,αθλητισμό,οικονομία

Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση Κατηγοριών

  • Gossip
  • Life
  • Social Trends
  • Uncategorized
  • Αθλητικά
  • Άλλα Αθλήματα
  • Απόψεις
  • Γεωργία
  • Γυναίκα
  • Δημοφιλή
  • Διατροφή – Συνταγές
  • Ειδήσεις
  • Ειδήσεις που ενδιαφέρουν
  • Εκπαίδευση
  • Ελλάδα
  • Επικαιρότητα
  • Εργασία
  • Η άλλη Κρήτη
  • Η Φωτογραφία της ημέρας
  • Ηράκλειο
  • Θρησκεία
  • Ιατρικά
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Κρήτη
  • Λασίθι
  • Μαλεβίζι
  • Μαλεβιζιώτης Θέμα
  • Μουσική
  • Μπάσκετ
  • Νἐα Τουρισμός
  • Οικονομία
  • Πανελλήνιες
  • Πανελλήνιες 2022
  • Ποδόσφαιρο
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Ρέθυμνο
  • Τα σχολιανά μας
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Τοπικά
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Χανιά

Μαλεβίζι

Δεκτή η παραίτηση Πάγκαλου στον Αλμυρό, οι 6 που συνεχίζουν

Δεκτή η παραίτηση Πάγκαλου στον Αλμυρό, οι 6 που συνεχίζουν

18 Μαΐου, 2022
Βραδιά ποίησης απόψε στο "Cafe in Art Λόγω Τέχνης" στο Μαλεβίζι

Βραδιά ποίησης απόψε στο "Cafe in Art Λόγω Τέχνης" στο Μαλεβίζι

18 Μαΐου, 2022
Κρουσώνας και Καλέσσα έσμιξαν στην Αυστραλία ( Βίντεο)

Κρουσώνας και Καλέσσα έσμιξαν στην Αυστραλία ( Βίντεο)

18 Μαΐου, 2022
Ξεκινούν εκτεταμένα έργα στο Φόδελε

9 από τις 128 Γαλάζιες Σημαίες στην Κρήτη στο Μαλεβίζι

17 Μαΐου, 2022
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Cookies και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία

© 2021 Maleviziotis.gr - Powered by IMMKO.

Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
  • Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
    • Πανελλήνιες 2022

© 2021 Maleviziotis.gr - Powered by IMMKO.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Προσθήκη Νέας Playlist