Υλικά
100 γρ. ραδίκι
100 γρ. σταμναγκάθι
50 γρ. ρόκα
100 γρ. γαλατσίδες
50 γρ. άνηθο
50 γρ. κρεμμύδι φρέσκο
50 γρ. μαϊντανό
50 γρ. ρόδι (καρπούς)
30 γρ. καρύδι τριμμένο
20 γρ. μέλι
20 γρ. ξύδι
20 γρ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα χόρτα, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε μήκος ½ εκατ. Τα ανακατεύουμε όλα. Χτυπάμε το ξύδι, το λάδι και το μέλι με λίγο αλάτι. Περιχύνουμε στα χόρτα. Προσθέτουμε τους καρπούς απ’ το ρόδι και το ψιλοκομμένο καρύδι.
cretanfoodnews.gr