Ένα από τα αγαπημένα σημεία του χάρτη για τους λογής βαθύπλουτους και φημισμένους αυτού του κόσμου.
Ανάμεσα σε τόσα άλλα γνωστά εστιατόρια, φέτος το καλοκαίρι θα βρίσκεται και ένα ελληνικό. Οχι κάποιο τυχαίο, αλλά η Cookoovaya. Με αποφασιστικό βήμα και ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις, ξεκινάει το νέο της ταξίδι στην καρδιά του Saint-Tropez, δίπλα από την πολυσύχναστη Place des Lices.
Γίνεται έτσι το πρώτο αθηναϊκό εστιατόριο που εγκαθιδρύεται στη γαλλική ριβιέρα, σε έναν διεθνή προορισμό που υποδέχεται κάθε χρόνο επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Από το 2014 έως και σήμερα η Cookoovaya παραμένει σταθερά ένα από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια της Αθήνας, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και προσελκύοντας κοινό από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο που θέλουν να δοκιμάσουν την ελληνική κουζίνα. Τώρα, ήρθε η ώρα να ανοιχτεί σε μεγαλύτερες θάλασσες. Το Saint-Tropez έχει εκλεκτικές συγγένειες με την Κέρκυρα, τόπο καταγωγής του σεφ-συνιδιοκτήτη της Cookoovaya Περικλή Κοσκινά.Σε ένα περιβάλλον που αποπνέει μεσογειακή αύρα, «φώλιασε» η Cookoovaya.
Το μενού της Cookoovaya Saint – Tropez φέρει ελληνικούς τίτλους στις κατηγορίες του, όπως «Courkouti» και «Carvouna» και είναι σχεδιασμένο με γνώμονα το μοίρασμα, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη ελληνική εμπειρία. Οι πελάτες θα μπορούν να γευτούν μερικά από τα ήδη γνωστά στο ελληνικό κοινό πιάτα, όπως τα ωμά ψαρικά, το χταπόδι με τη φάβα, αλλά και τα κερκυραϊκά πιάτα μπιάνκο και μπουρδέτο.