ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σπαμε 1 πακετο μπισκοτα πτι μπερ στο σκευος μας!Κανουμε μια κρεμα:Βαζουμε 1 λιτρο γαλα να.ζεσταθει με 5 κουταλιες της σουπας ζαχαρη
Ριχνουμε 120 γραμμαρια κορν φλαουρ η καστερ παουντερ ανακατευουμε και οταν πηξει την κατεβαζουμε και την ριχνουμε πανω στα μπισκοτα τα ανακατευουμε τα ισιωνουμε
Ψιλοκοβουμε πανω βερυκοκα
Κανουμε κρεμα πορτοκαλιου:Βαζουμε 2 ποτηρια πορτοκαλαδα να ζεσταθει με 40 γρ ζαχαρη
Ριχνουμε 5 κουταλιες της σουπας κορν φλαουρ ανακατευουμε μολις πηξει την κατεβαζουμε και.μετα 2 λεπτα την ριχνουμε πανω
Τοποθετουμε στο ψυγειο
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
xrysessyntages.gr