Συνταγή για πανεύκολα γλυκάκια καρύδας
Υλικά Συνταγής
- 150 γρ. ζάχαρη
- 200 γρ. καρύδα τριμμένη (ινδοκάρυδο)
- το ασπράδι από 3 αυγά
Εκτέλεση
-
Χτυπάτε πολύ καλά τα ασπράδια μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν.
-
Αναμειγνύετε τη ζάχαρη και την τριμμένη καρύδα με το μείγμα των ασπραδιών. Ανακατεύετε πολύ καλά να ομοιογενοποιηθούν.
-
Με τη βοήθεια 2 κουταλιών, απλώνετε δόσεις δόσεις από το μείγμα στη λαμαρίνα του φούρνου όπου έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
-
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για περίπου 12'-14' ανάλογα το μέγεθος, μέχρι να πάρουν χρώμα.