Κρήτη: Τραγική ειρωνεία με τον 23χρονο που πέθανε σε τροχαίο: Ένα χρόνο πριν γλύτωσε «από θαύμα»

8
Κοινοποιήσεις
385
Προβολές
Διαφήμιση

 Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του 23χρονου Νίκου – που έχασε τη ζωή του την Κυριακή σε φριχτό τροχαίο – του είπαν το τελευταίο αντίο στο χωριό του του Κακοδίκι Χανίων.

Οι φίλοι του νεαρού που σκοτώθηκε στο τροχαίο – με θύμα ακόμη μια 15χρονη – δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι ο Νίκος δεν βρίσκεται πια δίπλα τους.

Αποκαλυπτικός, μάλιστα, υπήρξε ο κολλητός του φίλος που ανέφερε σήμερα πως πριν από ένα χρόνο, ο Νίκος είχε νοσηλευτεί στην εντατική, μετά από ένα σοβαρότατο τροχαίο με τη μηχανή του.

Μιλώντας στο Μega, περιέγραψε τις δύσκολες εκείνες ημέρες.

Έχει περάσει δύσκολα και… δεν ξέρω… και γελούσε, δηλαδή, ήταν σα να ξέσπαγε στο γκάζι όλο αυτό που ζούσε. Του έλεγα εγώ να μην τρέχει, είχε ξανατρακάρει με ένα παπάκι κι είχε πάθει αιμάτωμα στο κεφάλι…

Ένας χρόνος έχει περάσει…; Και του είχαν βάλει κοκαλάκια στο κεφάλι και του τράβηξαν το αιμάτωμα. «Χοντρή» ζημιά. Ήταν στην εντατική, είχα πάει και τον πρόσεχα.

Είχε θέμα με το κεφάλι του, του το είχα πει κι εγώ, δηλαδή, δεν σηκώνει πολλά – πολλά. Ήταν πολύ άσχημα. Η μάνα του να κλαίει, να λιποθυμάει τότε…

Τώρα δεν ξέρω η γυναίκα τι κάνει… Δεν ξέρω… Είναι πολύ καλή γυναίκα… Είχε μόνο τον Νίκο… Δεν ξέρω αν τη βγάλει πέρα…

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist