Υλικά Συνταγής
Μερίδες 4
Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό να βράσει. Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σε βραστό νερό για 8 έως 10 λεπτά, ή μέχρι να γίνουν al dente. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Τηγανίστε το λουκάνικο και τις νιφάδες πιπεριάς μέχρι το λουκάνικο να ροδίσει ομοιόμορφα. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
Προσθέστε τις ντομάτες, την κρέμα γάλακτος και το αλάτι. Σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει το μείγμα, για 8 με 10 λεπτά. Ρίχνουμε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά στα λουκάνικα με τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
Βασικά υλικά
Φαρφάλες
Λουκάνικο
Ελαιόλαδο
Κρέμα γάλακτος
Μαιντανό
.supersyntages.gr