Κατά τη διάρκεια της πανδημίας τελείωσαν οι άδειες που δικαιούτο και έπρεπε να επιστρέψει στην υπηρεσία της.
Όπως αναφέρει το pelop.gr, η εργαζόμενη του νοσοκομείου της Πάτρας επικαλέστηκε «σοβαρή ασθένεια» και πήρε άδεια το 2018. Όμως, «χτύπησε» ο κορονοϊός και με πρόσχημα αυτό αλλά και τις δικές της συνεννοήσεις, δεν επέστρεψε ποτέ στη δουλειά της σε νοσοκομείο της Πάτρας και έχουν περάσει, μέχρι σήμερα, 4 χρόνια!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αναρρωτικές άδειες που έπαιρνε αφορούσαν ένα πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει, όμως παράλληλα πηγαίνει και παρακολουθεί κανονικά τα υποχρεωτικά μαθήματά της στο πανεπιστήμιο.
Το ερώτημα είναι ότι, αν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά της και μπορεί να πηγαίνει και να παρακολουθεί μαθήματα κανονικά, τότε γιατί δεν πηγαίνει στην υπηρεσία της, με αρκετούς από τους συναδέλφους της να αναρωτιούνται αν κάποιος την «καλύπτει» για να λείπει από τη δουλειά.