• Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Cookies και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
  • Είσοδος
Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
  • Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
Μαλεβιζιώτης
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων

Το παραδοσιακό εμπόριο ανακτά μέρος του χαμένου τζίρου – Χαμόγελα αισιοδοξίας στον εμπορικό κόσμο

Χαμόγελα αισιοδοξίας στον εμπορικό κόσμο φέρνει η αυξημένη εορταστική κίνηση - Το καλάθι του νοικοκυριού έχει δώσει αποτέλεσμα δηλώνει ο Μ.Σαββίδης

18 Δεκεμβρίου, 2022
σε Δημοφιλή, Ελλάδα, Κοινωνία
Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 min read
0
«Βόμβα» Πέτσα: Οι περιορισμοί δεν θα αρθούν τα Χριστούγεννα

Καταστήματα με χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια ,Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 . (EUROKINISSI/ΓΙΕΝΑΝΤΑ ΝΤΕΛΑΪ)

224
Προβολές
Share on FacebookShare on Twitter
Διαφήμιση

Ικανοποιητικά ξεκίνησε η εφετινή εορταστική κίνηση στην αγορά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του εμπορικού κόσμου που περιμένει να εξελιχθεί πολύ καλύτερα τις τελευταίες δύο εβδομάδες του έτους και να «ζεσταθεί» με το δώρο των Χριστουγέννων στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Μετά την πρώτη διερευνητική Κυριακή του Δεκεμβρίου, ανοικτά είναι σήμερα τα εμπορικά καταστήματα, δεύτερη και τελευταία εργάσιμη Κυριακή για εφέτος.

Την ίδια στιγμή αυξάνεται η κίνηση και στα σούπερ μάρκετ με τους καταναλωτές να αξιοποιούν τις προσφορές και το καλάθι του νοικοκυριού για να οργανώσουν εγκαίρως το εορταστικό τραπέζι. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης έχει δηλώσει ότι οι έλεγχοι θα είναι διαρκείς και εκτεταμένοι σε όλο το εύρος της αγοράς ενώ σημείωσε: «θα δούμε αυτές τις εβδομάδες, μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, πως θα πάνε τα προϊόντα στο εορταστικό καλάθι για να μπορέσουμε να πάρουμε και άλλες αποφάσεις στην πορεία».

Επιπλέον, αν και το καλάθι του Αη Βασίλη φαίνεται ότι κέρδισε από την πρώτη μέρα εφαρμογής τόσο τους καταναλωτές όσο και τις επιχειρήσεις παιχνιδιών, ωστόσο ο υπουργός σημειώνει στις δηλώσεις του ότι και αυτό το καλάθι θα είναι υπό συνεχή παρακολούθηση.

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει στην φαρέτρα του έτοιμα κι άλλα καλάθια όπως είναι ένα καλάθι για τα υγρά καύσιμα, για το οποίο η σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή είναι ολοκληρωμένη και θα ενεργοποιηθεί από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, εάν και όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.

Δείτε Επίσης

H Κρήτη σας προσκαλεί να ζήσετε ένα αυθεντικό Πάσχα

Μερομήνια: Με τι καιρό θα γιορτάσουμε το Πάσχα

30 Μαρτίου, 2023
Σε αργία ο γιατρός που κατηγορείται για τον βιασμό του ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο

Καθηγητής έδιωχνε τους γονείς μαθήτριας δημοτικού και ασελγούσε σε βάρος της

30 Μαρτίου, 2023
Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για το λυράρη που βίαζε και εξέδιδε 11χρονο – Στο κάδρο ακόμη 29 άτομα με ψεύτικο προφίλ

«Θέμα χρόνου οι νέες συλλήψεις» λέει ο Σφακιανάκης για την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκου από τον λυράρη

30 Μαρτίου, 2023
Περιστατικά βίας από ανήλικους: Μια ψυχολόγος απαντά για τα σκληρά περιστατικά που συνέβησαν στο Ίλιον

43χρονος Ιρακινός βίαζε 6χρονο κοριτσάκι

30 Μαρτίου, 2023

Το παραδοσιακό εμπόριο ανακτά μέρος του χαμένου τζίρου

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Maleviziotis.gr στο Google News

«Η φετινή εορταστική κίνηση στην αγορά ξεκίνησε ικανοποιητικά και αναμένεται να εξελιχθεί πολύ καλύτερα τις τελευταίες δύο εβδομάδες του έτους, με αποκορύφωση βεβαίως τις παραμονές των Χριστουγέννων. Μετά την πρώτη διερευνητική Κυριακή του Δεκεμβρίου με ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα, ακολουθεί η δεύτερη και τελευταία εργάσιμη για εφέτος, με σαφώς μεγαλύτερη αγοραστική κίνηση, παρά το μειονέκτημα ότι δεν έχει καταβληθεί ακόμα ο 13ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα» αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλης Κορκίδης. Προσθέτει επίσης ότι η χριστουγεννιάτικη αγορά, ως συνήθως, «ζεσταίνεται» με το δώρο των Χριστουγέννων, που πρέπει να καταβληθεί μέχρι τη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και υπολογίζεται στα περίπου 1,6 δισ. ευρώ.

Οι έμποροι, όπως τονίζει ο κ. Κορκίδης, προσδοκούν εφέτος μεγαλύτερο εορταστικό τζίρο από τα 3,6 δισ. ευρώ, του περυσινού Δεκεμβρίου, ενώ οι καταναλωτές εύλογα αναζητούν προσιτές τιμές, ανάλογες με το «ψαλιδισμένο» διαθέσιμο εισόδημα τους. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο οι καταναλωτές έχουν στη διάθεση τους από τις 14 Δεκεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου το «χριστουγεννιάτικο καλάθι» και μέχρι τις 11 Ιανουαρίου το «καλάθι του Αϊ Βασίλη» με παιδικά παιχνίδια, ώστε να βοηθήσουν τα νοικοκυριά να ανταποκριθούν στις οικογενειακές και κοινωνικές τους υποχρεώσεις.

Τα επίσημα στοιχεία από την αρχή του έτους μέχρι τώρα δείχνουν μια «πληθωριστική», αλλά ενθαρρυντική αύξηση του τζίρου στο λιανικό εμπόριο που υπερβαίνει σε ετήσια βάση το 10% και η οποία αναμένεται να διατηρηθεί κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου του Δεκεμβρίου. Ο εμπορικός κόσμος της χώρας αισιοδοξεί, σύμφωνα με τον κ. Κορκίδη, ότι η εφετινή εορταστική περίοδος μπορεί να αναπληρώσει μέρος του χαμένου τζίρου των 2 δισ. ευρώ, των δύο προηγούμενων ετών της πανδημίας, καθώς και να ανακτήσει μέρος του τζίρου που για τον ίδιο λόγο, μετατοπίστηκε μέσω του ηλεκτρονικό εμπορίου σε επιχειρήσεις εκτός συνόρων.

Προσθέτει επίσης ότι στο διαδίκτυο και στον «χάρτη των e-shop» υπάρχουν 15.000 ελληνικές επιχειρήσεις με οργανωμένο κανάλι ψηφιακών πωλήσεων, αλλά και αρκετά καταστήματα έχουν πλέον σημαντικές online ετήσιες πωλήσεις που μπορούν να επιλέγουν πρωταρχικά και με ασφάλεια οι Έλληνες αγοραστές. «Θα πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη πως το πακέτο του e-Commerce έφτασε το 2021 στη χώρα μας τα 6,1 δισ. ευρώ, καταγράφοντας άνοδο μέχρι και 40%, δηλαδή περίπου 2 δισ. ευρώ περισσότερα από το 2020, με το πλήθος των συναλλαγών την ίδια περίοδο να αυξάνεται 20% και να έχει φτάσει τα 125 εκατ. εμπορικές κινήσεις».

«Στις νέες καταναλωτικές συνήθειες και προτιμήσεις, κανείς σύγχρονος έμπορος δεν πρέπει να βλέπει το online εμπόριο ανταγωνιστικά, αλλά συμπληρωματικά του τζίρου της φυσικής έδρας του καταστήματος του» τονίζει ο κ. Κορκίδης. Συγκεκριμένα τα πρώτα στοιχεία σχετικής έρευνας δείχνουν ότι από την άρση των μέτρων της πανδημίας παρατηρείται πως 1 στους 2 χρήστες του διαδικτύου προέβη σε κάποια αγορά μέσω διαδικτύου σε ποσοστό χαμηλότερο από την μέτρηση του περυσινού Δεκεμβρίου που έφτασε το 61%, υπερδιπλάσιο σε σχέση με τον προ πανδημίας Δεκέμβριο του 2019 που ήταν 26%. Με αναγωγή στο «στερητικό σύνδρομο», που δημιούργησαν οι περιορισμοί, αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον το 50% των καταναλωτών που χαρακτηρίζονται online αγοραστές, θα επιστρέψουν εφέτος στις παραδοσιακές εορταστικές αγορές, με φυσική παρουσία στα εμπορικά καταστήματα. «Ο χρόνος μέχρι τέλος του μήνα, δεν είναι πολύς, η ένταση όμως της κατανάλωσης δείχνει να μπορεί εφέτος να ικανοποιήσει τόσο τις μεγάλες, όσο και τις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις» σημειώνει.

Παρά την ενεργειακή κρίση και τον υψηλό πληθωρισμό οι Έλληνες έδειξαν πως επέστρεψαν αρκετά δυναμικά στην κανονικότητα της κοινωνικής και καταναλωτικής τους ζωής, με τις κατηγορίες προϊόντων που πωλούνται να δείχνουν μια ξεκάθαρη τάση επιστροφής στις παλιές συνήθειες και προτιμήσεις. Τα υψηλότερα ποσοστά ζήτησης καταγράφονται στις κατηγορίες εισιτήρια-ξενοδοχεία, ακολουθούν τα ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά είδη με 24%, τα είδη ρουχισμού με 20%, τα παιχνίδια και είδη δώρων με 17%, τα καλλυντικά με 13% και ακολουθούν οι άλλες κατηγορίες. «Θα αναμένουμε μάλιστα με ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαμορφωθούν τα φετινά ποσοστά και κατά πόσο θα προσελκύσουν οι όμορφα στολισμένες βιτρίνες και δρόμοι τους καταναλωτές, ώστε εκτός από την οικογενειακή βόλτα να κάνουν και τις καθιερωμένες αγορές για δώρα» υπογραμμίζει ο κ. Κορκίδης. Αναφορικά με την Αττική, η εμπορική κίνηση εξελίσσεται αρκετά καλά από πλευράς επισκεψιμότητας, ενώ η συνέχεια αναμένεται καλύτερη για τα εμπορικά σε όλες τις στολισμένες και εντυπωσιακά με led φωταγωγημένες αγορές του Λεκανοπεδίου. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι εμφανές πως το ενδιαφέρον των καταναλωτών προσελκύει πρώτα το γιορτινό κέντρο της Αθήνας, τα πολυκαταστήματα, υπερκαταστήματα και τα εμπορικά κέντρα, ενώ ακολουθούν χωρίς να υστερούν τα εμπορικά καταστήματα στις μεγάλες και μικρότερες περιφερειακές αγορές των πόλεων της Αττικής.

Ενισχύονται οι προσδοκίες της αγοράς

Κορύφωση της αγοραστικής κίνησης αναμένει ο εμπορικός κόσμος τις επόμενες ημέρες με τις προσδοκίες να ενισχύονται από την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων που αναμένεται να ενισχύσει την καταναλωτική δυναμική των Ελλήνων. «Μπήκαμε στην καρδιά της εμπορικής περιόδου» αναφέρει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μάκης Σαββίδης, αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, αντιπρόεδρος GRECA και εκπρόσωπος για την Ελλάδα και μέλος ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου. «Με τα καταστήματα ανοικτά περιμένουμε τους καταναλωτές να έρθουν στις κεντρικές και περιφερειακές αγορές να κάνουν τα ψώνια τους για τις γιορτές» τονίζει και συμπληρώνει: «Η κορύφωση της αγοραστικής κίνησης αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα καταβληθεί το δώρο των Χριστουγέννων».

Σύμφωνα με τον κ. Σαββίδη, πέρυσι ο τζίρος των λιανεμπορικών επιχειρήσεων ξεπέρασε τα 3 δισ. ευρώ την εορταστική περίοδο. «Φέτος περιμένουμε ο τζίρος του λιανικού εμπορίου να σπάσει το ρεκόρ των 4 δισ. ευρώ» τονίζει.

Επίσης, εκτιμά ότι η δυναμική των ηλεκτρονικών πωλήσεων θα συνεχιστεί και εφέτος στις γιορτές. «Παρά το γεγονός ότι έχει ανοίξει η αγορά και περίμεναν όλοι τη μείωση της κίνησης στα ηλεκτρονικά καταστήματα, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε. Έγινε το αντίθετο και συνεχίζει η ανοδική χρήση του ηλεκτρονικού εμπορίου και γενικότερα του ίντερνετ στην Ελλάδα» υπογραμμίζει.

Ανάσα στους καταναλωτές, σύμφωνα με τον ίδιο, φέρνει και το καλάθι του νοικοκυριού. Όπως επισημαίνει «Το καλάθι που πρότεινε και επέβαλε η κυβέρνηση έχει δώσει αποτέλεσμα. Τα πρώτα νούμερα έδειξαν ότι οι τιμές μειώθηκαν και στη διάρκεια ενός έτους γλιτώνει ο καταναλωτής έναν μισθό αν αγοράζει τα προϊόντα του καλαθιού. Αυτό είναι σημαντικό. Υπάρχουν παραλείψεις, υπάρχει ανάγκη για διόρθωση του καλαθιού όμως δεν παύει αυτό να ακυρώνει την επιτυχία του εγχειρήματος».

Πώς θα συμπεριφερθούν όμως την περίοδο των εορτών οι καταναλωτές; Αυτό διερευνά πρόσφατη μελέτη της NielsenIQ Consumer Insights «Unwrapping Europeans Holiday Outlook» στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 800 καταναλωτές στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η αναμενόμενη δαπάνη εφέτος τα Χριστούγεννα είναι ίση ή μεγαλύτερη από πέρυσι. Το 45% των νοικοκυριών στην Ελλάδα δηλώνουν ότι ο προϋπολογισμός τους για τρόφιμα και ποτά στο σπίτι ή για κατανάλωση εκτός σπιτιού, τα δώρα και τα ταξίδια θα είναι ίσος σε σύγκριση με το 2021. Το 40% θα ήθελε να ξοδέψει λιγότερα χρήματα σε αυτές τις κατηγορίες εφέτος, ενώ σημειώνεται ότι το 15% των αγοραστών δηλώνουν ότι θα αυξήσουν τον προϋπολογισμό τους την ερχόμενη εορταστική περίοδο.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι καταναλωτές δηλώνουν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν κάθε εκπτωτικό γεγονός, προκειμένου να κάνουν αγοράσουν εκ των προτέρων δώρα, ποτά αλλά και είδη διατροφής για τις εορτές. Τυρί (81%), φρέσκο κρέας (74%) και χριστουγεννιάτικα γλυκά (64%) είναι οι τρεις ποιο συχνές κατηγορίες τροφίμων που οι καταναλωτές προγραμματίζουν να αγοράσουν τα Χριστούγεννα. Ενώ ανάμεσα στις κατηγορίες ποτών, οι μπύρες (61%) και το κρασί (60%) θα προστεθούν στο καλάθι. Παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες καταναλωτές ψάχνουν για προωθητικές ενέργειες, δεν θα διστάσουν να αγοράσουν πολυτελή προϊόντα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων : 25% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι θα αγοράσουν πολυτελή προϊόντα στη κατηγορία του φρέσκου κρέατος, ενώ στη κατηγορία των ποτών, πολυτελής μάρκες και είδη θα επιλεχθούν ανάμεσα στα κρασιά (20%) και τις σαμπάνιες (22%).

Ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα δώρα, οι Έλληνες καταναλωτές θα επιλέξουν εφέτος να δωρίσουν κατά κύριο λόγο ρούχα / παπούτσια (55%) και παιχνίδια (43%). Προϊόντα τεχνολογίας (28%), ομορφιάς (37%) καθώς και δώρα που θα χαρίσουν «Εμπειρία» (27%) στους αγαπημένους βρίσκονται ψηλά στη λίστα αγορών. Ποσοστό 71% των καταναλωτών θα επισκεφθούν το διαδίκτυο για να πάρουν ιδέες και να εμπνευστούν για τα δώρα που προγραμματίζουν να κάνουν. Το ηλεκτρονικό κατάστημα (69%) για τα προϊόντα τεχνολογίας θα επιλεχθεί ως κανάλι αγοράς σε μεγαλύτερο βαθμό από το φυσικό κατάστημα (52%).

Εύη Παπαδοσηφάκη-Μαρία Τσιβγέλη ΑΠΕ ΜΠΕ

Ετικέτες: εορταστική κίνησηΚαλάθι του νοικοκυριού
Κοινοποίηση2Tweet1ΚοινοποίησηΑποστολή
Προηγούμενο Άρθρο

Kαυσίμα: Σημαντική υποχώρηση τιμών το τελευταίο εξάμηνο – Σε διαφορετική τροχιά οι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας

Επόμενο Άρθρο

Θρήνος στην Κρήτη για τους δύο νεκρούς στο τροχαίο της Μεσαράς

ΣχετικάΆρθρα

Καλάθι νοικοκυριού: Έρχονται δύο πασχαλινά «καλάθια» – Τι θα περιλαμβάνουν
Ελλάδα

Καλάθι νοικοκυριού: Έρχονται δύο πασχαλινά «καλάθια» – Τι θα περιλαμβάνουν

6 Μαρτίου, 2023
Τα νέα προϊόντα στο «καλάθι του νοικοκυριού» – Τι αλλάζει στα ταμπελάκια με τις τιμές
Ελλάδα

Τα νέα προϊόντα στο «καλάθι του νοικοκυριού» – Τι αλλάζει στα ταμπελάκια με τις τιμές

17 Φεβρουαρίου, 2023
Καλάθι του νοικοκυριού: Οικονομικές αγορές εντός και εκτός καλαθιού στα σούπερ μάρκετ
Ελλάδα

Οι νέες προσθήκες στο «καλάθι του νοικοκυριού» και τα προϊόντα για τη Σαρακοστή

16 Φεβρουαρίου, 2023
Με ειδική σήμανση τα προϊόντα του «καλαθιού του νοικοκυριού» – Θα αλλάζουν κάθε Πέμπτη
Ελλάδα

Για 15η εβδομάδα η μέση τιμή στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» παραμένει σταθερή

8 Φεβρουαρίου, 2023
Καλάθι του νοικοκυριού: Οικονομικές αγορές εντός και εκτός καλαθιού στα σούπερ μάρκετ
Ελλάδα

Καλάθι του νοικοκυριού: Έρχονται αλλαγές – Τι σχεδιάζεται

6 Φεβρουαρίου, 2023
Καλάθι του νοικοκυριού: Οικονομικές αγορές εντός και εκτός καλαθιού στα σούπερ μάρκετ
Ελλάδα

Καλάθι Σαρακοστής: Πότε ξεκινά και τι θα περιλαμβάνει

3 Φεβρουαρίου, 2023
Διαβάστε Περισσότερα
Επόμενο Άρθρο
Χανιά: Ανακοίνωση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο ΒΟΑΚ

Θρήνος στην Κρήτη για τους δύο νεκρούς στο τροχαίο της Μεσαράς

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρα πτώση 44χρονου από μπαλκόνι

Θλίψη στα Καλέσα για τον χαμό του Γεωργίου Βασιλάκη

Τελευταία νέα

Για 5 χρόνια ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του λυράρη ο ανήλικος στο Ηράκλειο
Μαλεβίζι

«Είναι σκευωρία» λένε συγγενείς του 66χρονου λυράρη

30 Μαρτίου, 2023
Αυτός είναι, επίσημα, ο πληθυσμός της Κρήτης-Υπερτερούν οι γυναίκες
Κρήτη

Αυτός είναι, επίσημα, ο πληθυσμός της Κρήτης-Υπερτερούν οι γυναίκες

30 Μαρτίου, 2023
H Κρήτη σας προσκαλεί να ζήσετε ένα αυθεντικό Πάσχα
Ελλάδα

Μερομήνια: Με τι καιρό θα γιορτάσουμε το Πάσχα

30 Μαρτίου, 2023
Διαφήμιση

Δημοφιλή

  • All
  • Μαλεβίζι
Άφησε τον «Υπαρκτό Παράδεισο» του Δήμου Μαλεβιζίου η Νίκη Μπελαδάκη

Άφησε τον «Υπαρκτό Παράδεισο» του Δήμου Μαλεβιζίου η Νίκη Μπελαδάκη

23 Μαρτίου, 2023
Επίδομα ακρίβειας: Ποιοι δικαιούνται τα 250 ευρώ – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

ΔΥΠΑ: Έκτακτο επίδομα 1.000 ευρώ σε ανέργους – Πότε πληρώνεται

21 Μαρτίου, 2023
Ο "βολευτής"

Ο "βολευτής"

27 Μαρτίου, 2023
Αναστάτωση και προβληματισμός στα Καλέσα μετά την παραίτηση του Μιχάλη Αλμπαντάκη

Αναστάτωση και προβληματισμός στα Καλέσα μετά την παραίτηση του Μιχάλη Αλμπαντάκη

26 Μαρτίου, 2023
25η Μαρτίου Παρέλαση Γάζι: Ξάφνιασαν τους «μεγάλους» και κέρδισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα

25η Μαρτίου Παρέλαση Γάζι: Ξάφνιασαν τους «μεγάλους» και κέρδισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα

25 Μαρτίου, 2023
Στο σκαμνί 29χρονος βοσκός, που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε αγοράκι

Λυράρης με καταγωγή από το Μαλεβίζι ο βιαστής και μαστροπός του 11χρονου αγοριού στο Ηράκλειο

27 Μαρτίου, 2023
Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 66χρονος λυράρης που βίαζε και εξέδιδε τον 11χρονο

Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 66χρονος λυράρης που βίαζε και εξέδιδε τον 11χρονο

27 Μαρτίου, 2023
Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου 2021 – Γιατί είναι «κινητή» γιορτή

Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου 2023 – Γιατί είναι «κινητή» γιορτή

12 Ιανουαρίου, 2023
Μίλησε ο 18χρονος που κατηγορείται ότι βίασε τον 13χρονο αδερφό του!

Συγκλονισμένο το Μαλεβίζι από την σύλληψη του γνωστού Λυράρη για βιασμό

27 Μαρτίου, 2023
28η Οκτωβρίου – Σε ζωντανή μετάδοση η παρέλαση στο Γάζι από το Maleviziotis.gr

25η Μαρτίου 2023 – Δείτε ολόκληρη την παρέλαση στο Γάζι από το Maleviziotis.gr

25 Μαρτίου, 2023
MMALEVIZIOTIS.GR

Τα νέα του Μαλεβιζίου, της Κρήτης & ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο με συνεχή ροή ειδήσεων σε πολιτισμό,κοινωνία,αθλητισμό,οικονομία

Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση Κατηγοριών

  • Uncategorized
  • Μαλεβίζι
  • Μαλεβιζιώτης Θέμα
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Gossip
  • Life
  • Social Trends
  • Απόψεις
  • Η άλλη Κρήτη
  • Η Φωτογραφία της ημέρας
  • Πανελλήνιες
  • Τα σχολιανά μας
  • Τουρισμός
  • Υγεία

Μαλεβίζι

Για 5 χρόνια ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του λυράρη ο ανήλικος στο Ηράκλειο

«Είναι σκευωρία» λένε συγγενείς του 66χρονου λυράρη

30 Μαρτίου, 2023
Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για το λυράρη που βίαζε και εξέδιδε 11χρονο – Στο κάδρο ακόμη 29 άτομα με ψεύτικο προφίλ

«Θέμα χρόνου οι νέες συλλήψεις» λέει ο Σφακιανάκης για την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκου από τον λυράρη

30 Μαρτίου, 2023
Το Φόδελε γιορτάζει τον ‘’καρπό που κατοικούν οι ηλιαχτίδες’

Το Φόδελε γιορτάζει τον ‘’καρπό που κατοικούν οι ηλιαχτίδες’

29 Μαρτίου, 2023
Στο Γάζι την Κυριακή η εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον οπλαρχηγό Ηρακλή Κοκκινίδη

Στο Γάζι την Κυριακή η εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον οπλαρχηγό Ηρακλή Κοκκινίδη

29 Μαρτίου, 2023
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Cookies και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία

© 2022 Maleviziotis.gr - Powered by IMMKO.

Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
  • Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
    • Πανελλήνιες 2022

© 2022 Maleviziotis.gr - Powered by IMMKO.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Προσθήκη Νέας Playlist