Η Ελληνική κουζίνα μετά από βαθμολογία χιλιάδων χρηστών, κατέκτησε το «αργυρό» μετάλλιο
Συγκεκριμένα, με βαθμολογία 4,69 στα 5, σύμφωνα με το tasteatlas, η ελληνική κουζίνα κατατάχθηκε δεύτερη, μετά την νικήτρια Ιταλία και πριν, την Ισπανία.
Εκείνα, που έχουν λάβει την καλύτερη βαθμολογία είναι, το λάδι Καλαμάτας, τα φιστίκια Αιγίνης, ο ντάκος της Κρήτης, η Μπουγάτσα των Σερρών και το σαγανάκι.
Στις τρεις πρώτες θέσεις, φαίνεται να καταλαμβάνουν μεσογειακές χώρες, με ισχυρό το στοιχείο της παράδοσης.