Υλικά:
1 κιλό κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε κύβους
2 κρεμμύδια σε φέτες
3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
3 με 4 πιπεριές χρωματιστές κομμένες
1 κύβο λαχανικών
1/2 κούπα λευκό κρασί
το χυμό από 2 λεμόνια
1 κ.σούπας μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ότι άλλο μπαχαρικό θέλουμε.
Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο. Βάζουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τις πιπεριές και ανακατεύουμε. Βάζουμε το κύβο και ανακατεύουμε να διαλυθεί. Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Στο χυμό των λεμονιών διαλύουμε τη μουστάρδα και την προσθέτουμε στο κοτόπουλο. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε να βράσει για περίπου 20 λεπτά.Δοκιμάζουμε αν είναι έτοιμο.
Αν μας αρέσει μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο ρύζι μέσα.