• Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Cookies και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023
  • Είσοδος
Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
  • Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
Μαλεβιζιώτης
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων

Το Ηράκλειο με τις 140 εκκλησιές του- Ναοί που χρησιμοποιήθηκαν ως καφενεία, τζαμιά και βαρελάδικα!

23 Ιανουαρίου, 2023
σε Η άλλη Κρήτη
Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 mins read
0
Άγιος Μηνάς: Ο καπετάνιος του Μεγάλου Κάστρου
7
Κοινοποιήσεις
334
Προβολές
Share on FacebookShare on Twitter
Διαφήμιση

Ναοί που χτίστηκαν ως Καθολικοί για να γίνουν Ορθόδοξοι στη συνέχεια, ναοί που στην πορεία των αιώνων ανήκαν εναλλάξ και στα δύο δόγματα και άλλοι Ορθόδοξοι που λειτούργησαν ως τζαμιά για να παραχωρηθούν στους ντόπιους με την αποχώρηση των Τούρκων κατακτητών συνθέτουν το σκηνικό μιας μεγάλης περιήγησης στις σημερινές εκκλησίες του Ηρακλείου.

Σήμερα υπολογίζεται ότι στην πόλη υπάρχουν περίπου 140 ναοί, με έντονα τα στοιχεία της παρουσίας των Ενετών και της αρχιτεκτονικής τους σε πολλούς από αυτούς. Εντυπωσιακό είναι ότι κάποιοι από αυτούς εκτός από λατρευτικοί χώροι χρησιμοποιήθηκαν ως καφενεία, αγορές και βαρελάδικα ενώ δύο από αυτούς κατεδαφίστηκαν για να ανεγερθούν το αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου και ένα ..ξενοδοχείο!.Βγαίνοντας από το λιμάνι της πόλης και προχωρώντας δυτικά στην παραλιακή λεωφόρο ο επισκέπτης θα συναντήσει τη Μονή Πέτρου και Παύλου.Αποτελεί ένα από τα παλαιότερα μνημεία της κατηγορίας του, με ευρύτερο ευρωπαϊκό ενδιαφέρον και για την πορεία της αρχιτεκτονικής του 13ου αιώνα και την παρουσία της τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα.Ο Ναός Πέτρου και Παύλου χτίστηκε κατά τους πρώτους χρόνους της βενετσιάνικης κυριαρχίας ως Καθολικό της Μονής του Τάγματος των Δομηνικανών (Domenicani Predicatori). Με την έλευση της Οθωμανικής κυριαρχίας ο Άγιος Πέτρος μετατράπηκε αμέσως σε μουσουλμανικό τέμενος.Ως ανταλλάξιμη περιουσία αγοράσθηκε από την Ενορία του Αγίου Δημητρίου Λιμένος για να λειτουργήσει ως Ναός. Τελικά αποφασίστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού να επιτραπεί μόνο η επετειακή λειτουργία του περιστασιακά και να παραμείνει ως επισκέψιμο μνημείο. Μετά από πολλά χρόνια ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του ναού και σύντομα πρόκειται να ξεκινήσει η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

 

Ο Αγιος Τίτος

Δείτε Επίσης

Ποια είναι τελικά τα χαμοκάρυδα της Κρήτης

Ποια είναι τελικά τα χαμοκάρυδα της Κρήτης

1 Φεβρουαρίου, 2023
Άρκαλος: Το άκακο "θεριό" της Κρήτης

Άρκαλος: Το άκακο "θεριό" της Κρήτης

1 Φεβρουαρίου, 2023
Γνωρίζατε ότι στην Κρήτη ζει σπάνιο είδος αγριόγατου;

Γνωρίζατε ότι στην Κρήτη ζει σπάνιο είδος αγριόγατου;

1 Φεβρουαρίου, 2023
Η Γιορτή των Τριών Ιεραρχών στο Λουσούδι Καπετανιανών στα Αστερούσια

Η Γιορτή των Τριών Ιεραρχών στο Λουσούδι Καπετανιανών στα Αστερούσια

30 Ιανουαρίου, 2023

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Maleviziotis.gr στο Google News

Ανηφορίζοντας προς το κέντρο της πόλης στον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστουσυναντάμε τον Αγιο Τίτο έναν ναό που σεβάστηκαν οι Ενετοί.. Μετά την περίοδο της Αραβοκρατίας και την ανάκτηση της Κρήτης το 961 από τους Βυζαντινούς, αποκαταστάθηκε και η εκκλησία της Κρήτης. Την περίοδο αυτή πρέπει να κτίστηκε ο ναός που αφιερώθηκε στον Ισαπόστολο Τίτο.Μετά την εγκατάσταση των Βενετών στην Κρήτη, το Βατικανό έδιωξε τον Ορθόδοξο Μητροπολίτη Κρήτης και τους Επισκόπους κι εγκατέστησε Λατίνους, Αρχιεπίσκοπο και Επισκόπους. Ωστόσο, οι Ενετοί δεν πείραξαν το ναό του Αγίου Τίτου, ο οποίος παρέμεινε όπως ήταν με τις βυζαντινές εικόνες και τα ορθόδοξα κειμήλια.Στη διάρκεια της οθωμανικής περιόδου, ο ναός μετατράπηκε σε τζαμί -το λεγόμενο Βεζίρ τζαμί- ενώ το κωδωνοστάσιο μετατράπηκε σε μιναρέ. Κατά την παράδοση του Χάνδακα στους Οθωμανούς, το 1669, όλα τα κειμήλια μεταφέρθηκαν στη Βενετία.Ο μεγάλος σεισμός του 1856 κατέστρεψε εξ ολοκλήρου το ναό, που κτίστηκε πάλι από την αρχή, σε σχέδια του αρχιτέκτονα Αθ. Μούση.Το 1925 έγινε ξανά Ορθόδοξος με την ανταλλαγή των πληθυσμών. Στις 15 Μαΐου 1966 πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα η ανακομιδή της Κάρας του Αγίου Τίτου από τον Άγιο Μάρκο της Βενετίας.

 

Η Βασιλική του Αγίου Μάρκου

Λίγα βήματα παραπάνω σε περίοπτη θέση στον ίδιο δρόμο , στο ιστορικό κέντρο της πόλης, απέναντι από την κρήνη Μοροζίνι, βρίσκεται ο Μητροπολιτικός ναός του Αγίου Μάρκου των Ενετών, ο οποίος στεγάζει σήμερα τη Δημοτική Πινακοθήκη.Ο ναός, που οικοδομήθηκε απέναντι από το Δουκικό ανάκτορο, κατείχε σημαντική θέση στην κοινωνία της εποχής της Ενετικής κυριαρχίας. Εδώ αναλάμβαναν, με κάθε επισημότητα, τα καθήκοντά τους όλοι οι άρχοντες και αξιωματούχοι κι εδώ ζητούσε την προστασία του Αγίου ο απλός λαός.

 

Στην πλατεία Αγίου Μηνά

Σε μια από τις μεγαλύτερες πλατείες της πόλης που φέρει και το όνομα του πολιούχου Αγίου Μηνά βρίσκεται μια αξιόλογη ενότητα εκκλησιών. ΟΒασιλική του Αγίου Μάρκουκαι της Παντάνασσας αναφέρεται στους καταλόγους των εκκλησιών του Χάνδακα της εποχής της Ενετικής κυριαρχίας. Μετά από πολύχρονη αχρησία, το 1735, ο ναός ανακαινίζεται και γίνεται η μητρόπολη της πόλης και έκτοτε κέντρο των ορθοδόξων χριστιανών του οθωμανικού Χάνδακα. Το Πάσχα του 1826 και ενώ εκκλησιάζονται οι χριστιανοί μέσα στο ναό, οι μουσουλμάνοι αποφασίζουν να τους επιτεθούν και να τους σφάξουν. Τη στιγμή, όμως, που είναι έτοιμοι για την αποτρόπαια αυτή πράξη τους, εμφανίζεται μπροστά τους ένας αξιωματικός καβαλάρης με γυμνό σπαθί, που τους αποτρέπει και τους καταδιώκει από το ναό. Οι χριστιανοί πιστεύουν ότι πρόκειται για θαύμα και ότι ο καβαλάρης είναι ο ίδιος ο Άγιος Μηνάς, που προστατεύει τους κατοίκους και την πόλη τους.Το τέμπλο του, που είναι επίχρυσο και χωρίζεται με κιονίσκους, ιδιαίτερα εκείνο του κλίτους της Υπαπαντής, αποτελεί εξαίρετο δείγμα εκκλησιαστικής ξυλογλυπτικής και φέρει εξαιρετικές εικόνες του Γεωργίου Καστροφύλακα του 17ου αιώνα.Οι εικόνες του ναού που σώζονται μέχρι σήμερα, αποτελούν έργα Κρητών αγιογράφων του 18ου αιώνα με μεγάλη καλλιτεχνική αξία.

Ο θεμέλιος λίθος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Μηνά δίπλα στην μικρή εκκλησία τέθηκε στις 25 Μαρτίου του 1862 από τον αρχιερέα Διονύσιο Χαριτωνιάδη μετέπειτα Οικουμενικό Πατριάρχη.Η έκρηξη της Κρητικής επανάστασης το 1866 οδήγησε στην άμεση διακοπή των εργασιών, που συνεχίστηκαν το 1883 και ολοκληρώθηκαν το 1895Η Αγία Αικατερίνη, Καθολικό της ομώνυμης Σιναϊτικής μονής, βρίσκεται βορειοανατολικά του Μητροπολιτικού ναού του Αγίου Μηνά. Ιδρύθηκε τη Β' Βυζαντινή περίοδο και αποτέλεσε πνευματικό και καλλιτεχνικό κέντρο από το 15ο έως το 17ο αι. Σήμερα ο ναός της Αγίας Αικατερίνης λειτουργεί ως μουσείο. Στο χώρο του στεγάζεται έκθεση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης με αντιπροσωπευτικά έργα της Κρητικής Αναγέννησης ανάμεσα στα οποία ξεχωριστή θέση κατέχουν οι φορητές εικόνες του Μιχαήλ Δαμασκηνού.

 

Εκατό μέτρα από την πλατεία του Αγίου Μηνά στην οδό Ταξιάρχου Μαρκοπούλου βρίσκεται ο Ορθόδοξος ναός του Αγίου Ματθαίου. Οι πρώτες αναφορές στους καταλόγους των εκκλησιών του Χάνδακα αποδεικνύουν ότι ανήκε στη Β' βυζαντινή περίοδο. Ξανακτίστηκε, με τη σημερινή του μορφή, μετά το σεισμό του 1508, όπου έπαθε μεγάλες καταστροφές. Σήμερα ο ναός φιλοξενεί συλλογή εικόνων, στην οποία περιλαμβάνονται σημαντικά έργα της Κρητικής Σχολής, όπως «η Σταύρωση» του Γεωργίου Καστροφύλακα (1752), «ο Άγιος Τίτος και σκηνές του βίου των 10 μαρτύρων» του Ιωάννη Κορνάρου (1773) και άλλα μεταξύ των οποίων και δύο ανυπόγραφες εικόνες του Μιχαήλ Δαμασκηνού.

Η Αγία ΠαρασκευήΟ σημερινός ναός της Αγίας Παρασκευής, που βρίσκεται στην οδό Μονής Καρδιωτίσσης, κτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα και εγκαινιάστηκε στις 13 Ιουνίου 1910. Στον πρώτο κατάλογο των εκκλησιών του 1320 αναφέρεται, στον ίδιο χώρο, ναός αφιερωμένος στην Παναγία με την επωνυμία Κερά Μανωλίτισσα στο Ξώπορτο.Η Αρμένικη εκκλησίαΟ Άγιος Γεώργιος των Δωριανών ήταν τρίκλιτη, σχετικά μικρών διαστάσεων, εκκλησία. Κτίστηκε στη Β΄ Βυζαντινή περίοδο και παραχωρήθηκε στους Αρμένιους, Βρίσκεται στη συνοικία της Αγίας Τριάδας και μέχρι σήμερα λειτουργεί ως αρμένικος ναός αφιερωμένος στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο.

Οι ναοί του παρελθόντοςΙστορικό διατηρητέο μνημείο αλλά ασκεπής και ημιερειπωμένος ο Άγιος Γεώργιος ο Βενέτικος (S. Giorgi Venetico) βρίσκεται κοντά στο λιμάνι στην περιοχή που ήταν γνωστή ως «βαρελάδικα». Χτίστηκε από τους Ενετούς και χρησιμοποιήθηκε ως τέμενος κατά την περίοδο της οθωμανικής κυριαρχίας. Μετά την αποχώρηση των μουσουλμάνων, πουλήθηκε ως ανταλλάξιμος και στέγασε για πολλά χρόνια αποθήκη για βαρέλια.Μικρά τμήματα των τοιχωμάτων του Αγίου Νικολάου των Καλλιγιέρηδων βρέθηκαν κοντά στο λιμάνι σε ιδιωτική ανασκαφή. Είναι ενδεχόμενο ο ναός αυτός να ανήκει σε προγενέστερους χρόνους κάτω από τη στάθμη του Αγίου Νικολάου, στοιχείο που έχει βρεθεί σε πολλές σχετικές ανασκαφικές έρευνες στην πόλη.

Λησμονημένη αλλά ευτυχώς διατηρημένη σε καλή κατάσταση είναι η εκκλησία της Αγίας Αναστασίας, που βρίσκεται στην οδό Δελημάρκου στο «Καμαράκι» και αποτελεί ένα μοναδικό μνημείο της πόλης, κυρίως λόγω της εντυπωσιακής κατασκευής της που ακολουθεί τις βασικές αρχές του γοτθικού ρυθμού. Μετά την άλωση της Κάντια από τους Οθωμανούς μετατρέπεται σε Τέμενος αφιερωμένο στον Ρετζέπ Αγά.

Η Παναγία των Αγγέλων αναφέρεται στον πρώτο κατάλογο των εκκλησιών της πόλης του 1320 ως «Santa Maria degli Angelis in Beccharia (σφαγεία)».Στην οθωμανική περίοδο, ο ναός μετατράπηκε σε καφενείο με το όνομα «του Μπουργαρέζου ο Καβές», ενώ στον ίδιο χώρο, μέχρι το 1927-8, λειτουργούσε του Σαρχιανού Μιχάλη ο καφενές.Βρίσκεται εκεί που τελειώνει η «Πλατειά Στράτα» (σημερινή λεωφόρος Καλοκαιρινού) και ενώνεται με την οδό Ίδης. Σήμερα οικοδομικά του λείψανα, σώζονται μέσα στα σύγχρονα καταστήματα της περιοχής.Η Παναγία της πλατείας (Piazza delle Erbe = πλατεία των δημητριακών = η λαχαναγορά τους) ή Madonnina, βρισκόταν στην αρχή των οδών 1821 και Κατεχάκη. Στους καταλόγους των εκκλησιών του Χάνδακα αναγράφεται άλλοτε ως λατινική και άλλοτε ως ελληνική εκκλησία. Στην οθωμανική περίοδο μετατράπηκε σε τέμενος . Μετά την ενσωμάτωση της Κρήτης στο ελληνικό κράτος, η Παναγία του Φόρου ανασκευάστηκε ριζικά και χρησιμοποιήθηκε ως κλειστή αγορά. Το 1961, γκρεμίστηκε και στη θέση της κτίστηκε το ξενοδοχείο Ελ Γκρέκο.

Εκεί που έγινε το ΜουσείοΤο Καθολικό της μονής του Αγίου Φραγκίσκου ήταν ο μεγαλοπρεπέστερος καθολικός ναός του Χάνδακα και ανήκε στο Τάγμα των Φραγκισκανών μοναχών. Βρισκόταν στη θέση του σημερινού Αρχαιολογικού Μουσείου, στη βορειοανατολική πλευρά της Πλατείας Ελευθερίας.Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα σωζόταν μόνο το παρεκκλήσι του ναού, το Διακονικό (Sacristie), το οποίο κατεδαφίστηκε κατά την ανέγερση του νέου κτιρίου του Μουσείου Ηρακλείου.

Μέσα σε εμπορικά καταστήματαΟ Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής ή San Giovanni με χρονολογία κατασκευής του το 1271, ήταν Καθολική εκκλησία του τάγματος των Φραγκισκανών Μοναχών.Ο ναός βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καρτερού και 1821 (την παλιά via della spedale και μετέπειτα οδό των «Φαρμακάδικων»), σε εμπορική περιοχή της πόλης. Το κτίριο έχει υποστεί τις επιδράσεις του χρόνου και τις νεότερες επεμβάσεις, όμως διατηρείται σε καλή κατάσταση. Σήμερα στο χώρο του στεγάζονται εμπορικά καταστήματα.

Θαμμένος στις πολυκατοικίεςΟ ορθόδοξος ναός του Αγίου Ονουφρίου ανήκει στον τύπο της μονόκλιτης βασιλικής με τρούλο. Μετά την αποχώρηση των μουσουλμάνων πουλήθηκε ως ανταλλάξιμος σε ιδιώτες και για πολλά χρόνια λειτουργούσε ως λαδάδικο.Σήμερα, ο ναός είναι εγκαταλελειμμένος, ασφυκτικά θαμμένος ανάμεσα σε πολυκατοικίες, στη μέση του οικοδομικού τετραγώνου που περιβάλλεται από τις οδούς 1866 – Τσικριτζή – Έβανς.

http://irakliolive.gr/

Ετικέτες: εκκλησίεςπαλιά Κρήτητζάμια
Κοινοποίηση3Tweet2Κοινοποίηση1Αποστολή
Προηγούμενο Άρθρο

Τραγούδι-έκπληξη από τη Στεφανία Γονίδη με την υπογραφή του Σταμάτη Γονίδη

Επόμενο Άρθρο

Η Ιστορία της Μονής Τοπλού

ΣχετικάΆρθρα

Ποια είναι τελικά τα χαμοκάρυδα της Κρήτης
Η άλλη Κρήτη

Ποια είναι τελικά τα χαμοκάρυδα της Κρήτης

1 Φεβρουαρίου, 2023
Στο Λάκκο το 1949
Η Φωτογραφία της ημέρας

Στο Λάκκο το 1949

30 Ιανουαρίου, 2023
Πώς οι Κρητικοί έμαθαν «την ποδοσφαίρισιν» – Η πρώτη ομάδα του νησιού
Η άλλη Κρήτη

Πώς οι Κρητικοί έμαθαν «την ποδοσφαίρισιν» – Η πρώτη ομάδα του νησιού

28 Ιανουαρίου, 2023
Παλιές κάρτ ποστάλ της Κρήτης!
Η άλλη Κρήτη

Παλιές κάρτ ποστάλ της Κρήτης!

25 Ιανουαρίου, 2023
Πλατεία Καλλεργών…1970
Η Φωτογραφία της ημέρας

Πλατεία Καλλεργών…1970

24 Ιανουαρίου, 2023
Αφιέρωμα στον Ελευθέριο Βενιζέλο
Η άλλη Κρήτη

Αφιέρωμα στον Ελευθέριο Βενιζέλο

23 Ιανουαρίου, 2023
Διαβάστε Περισσότερα
Επόμενο Άρθρο
Η Ιστορία της Μονής Τοπλού

Η Ιστορία της Μονής Τοπλού

Άρθρο της Ελένης Βατσινά  με θέμα την επιδοματική πολιτική και την πραγματική Κοινωνική Πολιτική

Άρθρο της Ελένης Βατσινά με θέμα την επιδοματική πολιτική και την πραγματική Κοινωνική Πολιτική

Τελευταία νέα

Συνελήφθη αστυνομικός  ως αρχηγός κυκλώματος κοκαΐνης – «Κάλτσες», «μπυρίτσες» και «οχτάρια» έλεγαν τα ναρκωτικά
Ελλάδα

29χρονος τραυμάτισε 87χρονη για μια χρυσή αλυσίδα αφού προσφέρθηκε να βοηθήσει με τα ψώνια

3 Φεβρουαρίου, 2023
Με φωτογραφία του σμηναγού Τσιτλακίδη στα χέρια η σύντροφός του στην κηδεία – Δείτε βίντεο
Ελλάδα

Με φωτογραφία του σμηναγού Τσιτλακίδη στα χέρια η σύντροφός του στην κηδεία – Δείτε βίντεο

3 Φεβρουαρίου, 2023
ΝΒΑ: Ο Αντετοκούνμπο νίκησε μόνος του (54π.) τους Κλίπερς
Αθλητικά

ΝΒΑ: Ο Αντετοκούνμπο νίκησε μόνος του (54π.) τους Κλίπερς

3 Φεβρουαρίου, 2023
Διαφήμιση

Δημοφιλή

  • All
  • Μαλεβίζι
Η συγκλονιστική ατάκα της Βουγιουκλάκη στον γιατρό όταν έμαθε ότι θα πεθάνει

Αλίκη Βουγιουκλάκη | Έτσι ήταν το σώμα της με μαγιό χωρίς ρετούς – Συλλεκτική φωτογραφία

28 Ιανουαρίου, 2023
Υπαπαντή: Η Ορθόδοξη γιορτή της Μητέρας στις 2 Φεβρουαρίου- Τι γιορτάζουμε

Υπαπαντή: Η Ορθόδοξη γιορτή της Μητέρας στις 2 Φεβρουαρίου- Τι γιορτάζουμε

2 Φεβρουαρίου, 2023
Ψηφίστε με

Ψηφίστε με

26 Ιανουαρίου, 2023
Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου 2021 – Γιατί είναι «κινητή» γιορτή

Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου 2023 – Γιατί είναι «κινητή» γιορτή

12 Ιανουαρίου, 2023
Το love story του τέως βασιλιά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Όταν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μιλούσε για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δείτε βίντεο

12 Ιανουαρίου, 2023
Καλέσα: Βράβευσαν τους μαθητές που αρίστευσαν

Καλέσα: Βράβευσαν τους μαθητές που αρίστευσαν

30 Ιανουαρίου, 2023
Τα 10 πιο hot καταλύματα στην Κρήτη  για το Χειμώνα

Τα 10 πιο hot καταλύματα στην Κρήτη για το Χειμώνα

31 Δεκεμβρίου, 2019
Πνευματικό Κέντρο Καλεσσών: Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Πνευματικό Κέντρο Καλεσσών: Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

29 Ιανουαρίου, 2023
30 χρόνια Μελισσάκια (1993 – 2023)

30 χρόνια Μελισσάκια (1993 – 2023)

30 Ιανουαρίου, 2023
Δήμητρα Παπαδοπούλου: Nέος άνθρωπος μετά τις πλαστικές και με απίστευτη σιλουέτα

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Nέος άνθρωπος μετά τις πλαστικές και με απίστευτη σιλουέτα

20 Αυγούστου, 2022
MMALEVIZIOTIS.GR

Τα νέα του Μαλεβιζίου, της Κρήτης & ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο με συνεχή ροή ειδήσεων σε πολιτισμό,κοινωνία,αθλητισμό,οικονομία

Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση Κατηγοριών

  • Uncategorized
  • Μαλεβίζι
  • Μαλεβιζιώτης Θέμα
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Gossip
  • Life
  • Social Trends
  • Απόψεις
  • Η άλλη Κρήτη
  • Η Φωτογραφία της ημέρας
  • Πανελλήνιες
  • Τα σχολιανά μας
  • Τουρισμός
  • Υγεία

Μαλεβίζι

8ο Κρουσανιώτικο καρναβάλι: Κτηνοτρόφοι είναι το θέμα που επέλεξε ο Σύλλ. Γονέων του Λυκείου Κρουσώνα

8ο Κρουσανιώτικο καρναβάλι: Κτηνοτρόφοι είναι το θέμα που επέλεξε ο Σύλλ. Γονέων του Λυκείου Κρουσώνα

3 Φεβρουαρίου, 2023
Εορταστική ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση για την εθελοντική αιμοδοσία

Εθελοντική αιμοδοσία στον Κρουσώνα την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου

2 Φεβρουαρίου, 2023
Ένας χρόνος από τότε που έφυγε ο Δημήτρης Αγγελιδάκης -Το Σάββατο το μνημόσυνο

Ένας χρόνος από τότε που έφυγε ο Δημήτρης Αγγελιδάκης -Το Σάββατο το μνημόσυνο

2 Φεβρουαρίου, 2023
Τραπέζι στον ΟΦΑΜ μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ΕΠΣΗ

Τραπέζι στον ΟΦΑΜ μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ΕΠΣΗ

2 Φεβρουαρίου, 2023
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Cookies και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία

© 2022 Maleviziotis.gr - Powered by IMMKO.

Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
  • Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
    • Πανελλήνιες 2022

© 2022 Maleviziotis.gr - Powered by IMMKO.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Προσθήκη Νέας Playlist