Αψηφώντας όλες τις προειδοποιήσεις φαίνεται πως κάποιοι θέλοντας να πάνε στα χιόνια, πάνω από τα Ανώγεια, έπεσαν στην αναμενόμενη χιονόπτωση με αποτέλεσμα να μπουν οι ίδιοι σε μπελάδες αλλά να προκαλέσουν και προβλήματα σε άλλους.Παρά τις προειδοποιήσεις για κίνδυνο εγκλωβισμού πήγαν στα χιόνια.
Σύμφωνα με ανάρτηση στους «Μετεωκρήτες» αργά το μεσημέρι στον δρόμο μετά το κέντρο εστίασης «Ντελίνα» μπλόκαραν αρκετά αυτοκίνητα λόγω του χιονιού που άρχισε να συγκεντρώνεται στον δρόμο.
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, από τις 18:00, σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο των Ανωγείων, όλα τα αυτοκίνητα είναι υποχρεωμένα να έχουν εφοδιαστεί με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Πηγή: flashnews daynight.gr pelop.gr