Οι αφανείς ήρωες της κακοκαιρίας στο Μαλεβίζι

18
Κοινοποιήσεις
894
Προβολές
Διαφήμιση

Από τον Κρουσώνα μέχρι το Αστυράκι, τον Καμαριώτη, την Δαμάστα, την Τύλισο, τις Γωνιές και το Αηδονοχώρι μέχρι και κάθε άλλο σημείου που υπάρχει χιόνι, οι χειριστές των μηχανημάτων του δήμου Μαλεβιζίου δίνουν κάθε φορά που θα έχουμε κακοκαιρία και χιόνι, τον δικό τους αγώνα για να μείνουν ανοικτοί οι δρόμοι του Μαλεβιζίου.

Είναι ένας αγώνας δύσκολος και σκληρός και πολλές φορές επικίνδυνος και για την ίδια τους την ζωή, αφού σε αρκετές περιπτώσεις προσεγγίζουν σε σημεία δύσκολα και επικίνδυνα.

Οι καιρικές συνθήκες είναι πάντα αντίξοες και αποτρεπτικές: χιονοθύελλα, τσουχτερό κρύο, πολύ χιόνι, απόλυτη αδυναμία πρόσβασης.

Ενίοτε, αυτοί οι σύγχρονοι ήρωες μένουν αφανείς, είτε φορούν στολή και ανήκουν σε κάποια ΕΜΑΚ, είτε είναι εργαζόμενοι του δήμου Μαλεβιζίου ή απλά χειρίζονται ένα όχημα που έχει εκμισθώσει ο δήμος και βοηθούν για  να μείνουν οι δρόμοι ανοικτοί στον χιονιά.

Όλοι όμως έχουν ονοματεπώνυμο αν και τις περισσότερες φορές δεν το γνωρίζουμε και μας σώζουν από τις κακές καιρικές συνθήκες, αδιαφορώντας για τη δική τους ζωή.

Στην προκειμένη περίπτωση ήταν οι αφανείς ήρωες της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα». Τους αξίζουν βαθιά συγχαρητήρια.

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist