• Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Cookies και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023
  • Είσοδος
Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
  • Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
Μαλεβιζιώτης
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων

Ρέθυμνο: Χιλιάδες επισκέπτες στο καρναβάλι – 14.000 καρναβαλιστές (Βίντεο)

24 Φεβρουαρίου, 2023
σε Δημοφιλή, Επικαιρότητα, Κρήτη, Ρέθυμνο
Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 mins read
0
6
Κοινοποιήσεις
298
Προβολές
Share on FacebookShare on Twitter
Διαφήμιση

«Βουλιάζει» το Ρέθυμνο | Χιλιάδες επισκέπτες στο καρναβάλι – Στο 100% η πληρότητα στην πόλη

Μετά από τρία χρόνια αποχής, το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι είναι και πάλι εδώ, με διάφορες καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται και όλα κορυφώνονται το προσεχές τριήμερο, του Σαββάτου, της Κυριακής και της Καθάρας Δευτέρας, που το Ρέθυμνο θα είναι και πάλι το επίκεντρο της Κρήτης.

Στην πόλη αναμένονται χιλιάδες επισκέπτες, τα ξενοδοχεία είναι ήδη σε πληρότητα, ενώ έχει γίνει ένας ευρύς σχεδιασμός ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και με ασφάλεια.

Χθες πραγματοποιήθηκε η τελική σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων και υπηρεσιών, υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Πολιτισμού, Θωμά Κρεβετζάκη, παρουσία του δημάρχου Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη, της οργανωτικής επιτροπής, στην οποία συμμετέχουν οι καρναβαλιστές Νίκος Μαρκαντώνης, Διαμαντούλα Δελήμπαση, αλλά και του προέδρου των ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού Μιχάλη Πετρακάκη, και του μέλους του ΟΡΚ Νατάσα Διλιντά καθώς και εκπροσώπων ομάδων του καρναβαλιού.

Δείτε Επίσης

ΠΟΜΙΔΑ – Τα 20 ζητήματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες ακινήτων

Σε ανοδική τροχιά η στεγαστική αγορά – Αυξήθηκαν πάνω από 12% οι τιμές των ακινήτων το 2022

26 Μαρτίου, 2023
Η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας συμμετείχε στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας συμμετείχε στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

26 Μαρτίου, 2023
Ναυτιλία: «Ξαναγράφεται» ο χάρτης σε Αιγαίο, Αδριατική

Ακτοπλοΐα: Αυξημένες οι κρατήσεις εισιτηρίων για το Πάσχα

26 Μαρτίου, 2023
Tορίνο: Το μνημείο-σύμβολο της πόλης, φωτίσθηκε με τη γαλανόλευκη και το σύνθημα «Ελευθερία ή θάνατος»

Tορίνο: Το μνημείο-σύμβολο της πόλης, φωτίσθηκε με τη γαλανόλευκη και το σύνθημα «Ελευθερία ή θάνατος»

26 Μαρτίου, 2023

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, του λιμενικού, του συλλόγου ξενοδόχων, του σωματείου εστίασης και του συλλόγου καταστημάτων της παραλίας, του εμπορικού συλλόγου, των Εθελοντών Σαμαρειτών, του ΕΚΑΒ, του ΚΤΕΛ και άλλων.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Maleviziotis.gr στο Google News

Στο 100% η πληρότητα

Πληρότητα 100% στην πόλη, αλλά και στις περιαστικές μονάδες στις 2.500 κλίνες, που είναι διαθέσιμες για το τριήμερο του καρναβαλιού ανακοίνωσε η γραμματέας του συλλόγου ξενοδόχων Ρεθύμνου Κατερίνα Ξεκάλου. Περιγράφοντας την ζήτηση, η κα Ξεκάλου συμπλήρωσε πως για μια ακόμα φορά οι επισκέπτες – στην συντριπτική τους πλειοψηφία από τους άλλους νομούς του νησιού μας – έδειξαν ζωηρότατο ενδιαφέρον για να έρθουν στην πόλη μας για το καρναβάλι. Συγκεκριμένα είπε: «Το τριήμερο θα έχει αρκετό κόσμο. Άνοιξαν περίπου 2.000 κλίνες ξενοδοχείων από τρία ως πέντε αστέρια, με τιμές δωματίων από 50 ως 155 ευρώ. Είναι η πρώτη φορά που ανοίγουν δύο πεντάστερα ξενοδοχεία γι’ αυτές τις μέρες. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, στην πόλη ήδη από την Τετάρτη η πληρότητα είναι στο 100% και την Πέμπτη και στις περιφερειακές μονάδες έφτανε το 95%. Μαζί με τα 20 ξενοδοχεία μέλη του συλλόγου, τα καταλύματα στην πόλη, ξενοδοχεία που ήταν ήδη τον χειμώνα ανοιχτά και διάφορα άλλα καταλύματα, εκτιμούμε ότι οι διανυκτερεύσεις στην πόλη θα κυμανθούν από 2.500-2.800 κλίνες. Εμείς είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους επισκέπτες μας και ευχόμαστε σε όλους ένα χαρούμενο, δημιουργικό, ευχάριστο και ασφαλές τριήμερο».

Στους αριθμούς αυτούς προφανώς δεν περιλαμβάνονται τα καταλύματα, που λειτουργούν ως AirBNB, ούτε φυσικά οι επισκέπτες που θα φιλοξενηθούν από ντόπιους!

Καρναβάλι με ασφάλεια

Ο βασικός στόχος και φέτος είναι η ασφαλής παρουσία και διασκέδαση των χιλιάδων καρναβαλιστών και των επισκεπτών, που θα βρεθούν στην πόλη, τρία χρόνια μετά την προηγούμενη διοργάνωση, η οποία είχε ακυρωθεί το 2020 στην απαρχή της πανδημίας από τον τότε Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Μάλιστα, η ακύρωση είχε γίνει την ίδια ημέρα, δηλαδή την Πέμπτη πριν από το καρναβάλι του 2020 κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η σύσκεψη προετοιμασίας των φορέων. Γι’ αυτό και ο αντιδήμαρχος, κ. Κρεβετζάκης χαρακτήρισε την χθεσινή μέρα «μέρα ορόσημο»!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επανεκκίνηση του καρναβαλιού εμφανίστηκε ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης: «Με μεγάλη χαρά επιτέλους επιστρέφουμε στην κανονικότητα, στην πόλη μας να υπηρετήσουμε ξανά έναν πολύ μεγάλο θεσμό, όπως είναι το καρναβάλι. Ευχαριστώ όλους εκείνους τους συντελεστές που πολύ καιρό τώρα έχουν βάλει πλάτη, ώστε να εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο καρναβάλι. Το φετινό μας καρναβάλι είναι στην ουσία μία επανεκκίνηση, μετά την ακινησία δύο χρόνων, την οποία τώρα πρέπει όλη αυτήν την ορμή, που υπάρχει και έρχεται από αυτήν την παύση, να την μετασχηματίσουμε οργανωτικά και λειτουργικά και να μην έχουμε αστοχίες. Έτσι, όλοι μαζί πρέπει να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε ο πολύς κόσμος που θα έρθει να νιώσει ότι πήγε σε ένα φιλόξενο μέρος, που άξιζε τον κόπο να το κάνει και να θέλει να επιστρέψει. Άλλωστε, όπως λέει και ο ποιητής, το Ρέθυμνο είναι ένας τόπος που θέλει να επιστρέψει κανείς και αυτό θα φροντίσουμε να το κάνουμε και φέτος».

Από την πλευρά του, ο Θωμάς Κρεβετζάκης σημείωσε: «Ο βασικός μας στόχος είναι ο κόσμος να περάσει καλά και να διασκεδάσει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια. Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, το Ρέθυμνο θα αποτελέσει για άλλη μια φορά τον τόπο συγκέντρωσης της Κρήτης την Κυριακή, αλλά και το Σάββατο. Υπάρχει ο υπεύθυνος προγραμματισμός των ομάδων, αλλά και των επαγγελματιών και ευχαριστώ ιδιαίτερα την ελληνική αστυνομία, την τροχαία, τον Ερυθρό Σταυρό, το νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ, γιατί είναι εκείνοι που δέχονται την μεγαλύτερη πίεση και καλούνται να διαχειριστούν το κομμάτι της δικής μας χαράς».

Εκ μέρους των καρναβαλιστών, ο Μιχάλης Πετρακάκης, πρόεδρος του ΟΡΚ, κάλεσε τους συμμετέχοντες στις 32 ομάδες (με 27 άρματα) να περάσουν ξεχωριστά με ασφάλεια, και τους επισκέπτες να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι φέτος θα παρελάσει και βασίλισσα του Καρναβαλιού, που δεν είναι άλλη από την ρεθυμνιώτισσα Μις Ελλάς Ζωή Ασουμανάκη.

Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι η παρουσία της αστυνομίας και των εποπτών υγείας το τριήμερο για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Συμβουλές έδωσε η κα Μαρία Καββάλου, Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας προς τους πολίτες: «Εμείς θέλουμε όλοι να περάσουν καλά. Θα παρακαλούσα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, όλοι οι πολίτες που θα συμμετάσχουμε σε αυτό το καρναβάλι να μην πάθει κανείς τίποτα. Άρα, προσέχουμε και δεν καταναλώνουμε οινοπνευματώδη και σουβλάκια από ψησταριές του δρόμου. Είναι απαγορευμένες, γιατί δεν γνωρίζουμε σε ποιες συνθήκες γίνεται η συντήρηση και πως ψήνονται αυτά τα σουβλάκια. Επίσης, να προσέχουν όλοι οι πολίτες στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και όπου κάθονται τι καταναλώνουν. Επόπτες υγείας θα κάνουν ελέγχους και το Σάββατο και την Κυριακή για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία. Εύχομαι σε όλους να περάσουν καλά χωρίς προβλήματα δημόσιας υγείας, πάντα με προσοχή στο αλκοόλ. Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Ελληνική Αστυνομία και στην διεύθυνση μας ηλεκτρονικά και θα μπορέσουμε να παρέμβουμε αμέσως».

Νοσοκομείο, ΕΚΑΒ και Ερυθρός Σταυρός στην υπηρεσία της ασφάλειας

Εξίσου κομβική είναι η παρουσία όλων των ανθρώπων, που διασφαλίζουν πως όλοι οι επισκέπτες και οι καρναβαλιστές θα είναι ασφαλείς. Αυτοί είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου Ρεθύμνου, οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι εθελοντές σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού.

Βασική προϋπόθεση είναι όλοι να συνεργάζονται αρμονικά με τους ανθρώπους αυτούς, όπως είπε και ο κ. Ανδρέας Βουρβαχάκης, υπεύθυνος τομέα ΕΚΑΒ Ρεθύμνου: «Το ΕΚΑΒ Ρεθύμνου καλωσορίζει για άλλη μια χρονιά το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, με περισσότερα οχήματα, περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό για την ασφάλεια όλων. Ζητάμε από τους πολίτες, που θα χρειαστεί να καλέσουν το ΕΚΑΒ, το 166, να μιλήσουν με τον τηλεφωνητή με ψυχραιμία, να πουν ακριβώς που είναι, τι συμβαίνει, ώστε να μπορέσουμε και εμείς να βοηθήσουμε άμεσα».

Επιπλέον, το διήμερο 25-26 Φεβρουαρίου θα εμπλακούν περίπου 120 Σαμαρείτες από τα περιφερειακά τμήματα Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Χανίων. Απευθυνόμενος προς τους θεατές και τους καρναβαλιστές, ο Υπεύθυνος Σαμαρειτών Περιφερειακού Τμήματος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Κακλαμάνος τους κάλεσε «οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίσουν, να μην διστάσουν να απευθυνθούν σε εμάς». Οι Εθελοντές Σαμαρείτες θα είναι περίπου σε 20 σημεία στο μήκος της διαδρομής, που θα προσαρμόζονται ανάλογα με την ροή του καρναβαλιού, ενώ ο βασικός σταθμός πρώτων βοηθειών θα στηθεί φέτος στο αλσύλλιο του 44ου Συντάγματος (Στρατολογία), όπου στατιστικά προέκυψε ότι είναι το σημείο, στο οποίο παρουσιάζονται οι περισσότερες ανάγκες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:




Ετικέτες: Ανδρέας ΒουρβαχάκηςαπόκριεςΑπόκριες 2023Γιώργης ΜαρινάκηςΓιώργος ΚακλαμάνοςΔιαμαντούλα ΔελήμπασηΖωή ΑσουμανάκηΘωμάς ΚρεβετζάκηςΚαθαρά ΔευτέραΚαθαρά Δευτέρα 2023ΚαρναβάλιΚατερίνα ΞεκάλουΜαρία ΚαββάλουΜιχάλης ΠετρακάκηςΝίκος ΜαρκαντώνηςΡεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2023Ρεθυμνο
Κοινοποίηση2Tweet2Κοινοποίηση1Αποστολή
Προηγούμενο Άρθρο

Δασικοί χάρτες: «Με τη νέα εγκύκλιο το τεκμήριο της κυριότητας υπέρ Δημοσίου στην Κρήτη δεν έχει ισχύ»

Επόμενο Άρθρο

Σασμός: Τι θα δείτε στα επόμενα επεισόδια 87 έως 91

ΣχετικάΆρθρα

Συνέχισε με "πεντάρα" η Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ στο Ρέθυμνο
Αθλητικά

Συνέχισε με "πεντάρα" η Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ στο Ρέθυμνο

8 Μαρτίου, 2023
Ισόπαλη η Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ στο Ρέθυμνο
Αθλητικά

Ισόπαλη η Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ στο Ρέθυμνο

8 Μαρτίου, 2023
Συνελήφθη 41χρονος ληστής τραπεζών
Ειδήσεις που ενδιαφέρουν

Συνελήφθη, άντρας για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και Ναρκωτικών ουσιών

5 Μαρτίου, 2023
Με τεράστια επιτυχία τα Κούλουμα στη Δαμάστα (Φωτογραφίες)
Μαλεβίζι

Κούλουμα στη Δαμάστα: Το ευχαριστώ του Πολιτιστικού Συλλόγου (Φωτογραφίες)

28 Φεβρουαρίου, 2023
Με τεράστια επιτυχία τα Κούλουμα στη Δαμάστα (Φωτογραφίες)
Μαλεβίζι

Με τεράστια επιτυχία τα Κούλουμα στη Δαμάστα (Φωτογραφίες)

28 Φεβρουαρίου, 2023
Τυμπάκι: Με πολύ χιούμορ και μεγάλη επιτυχία η καρναβαλική παρέλαση στο Τυμπάκι
Κρήτη

Τυμπάκι: Με πολύ χιούμορ και μεγάλη επιτυχία η καρναβαλική παρέλαση στο Τυμπάκι

27 Φεβρουαρίου, 2023
Διαβάστε Περισσότερα
Επόμενο Άρθρο
Σασμός: Τι θα δείτε στα επόμενα επεισόδια 87 έως 91

Σασμός: Τι θα δείτε στα επόμενα επεισόδια 87 έως 91

Αλ.Τσίπρας: Δειλός ο κ. Μητσοτάκης, έστησε Ειδικά Δικαστήρια για υπουργούς μου αλλά δεν τόλμησε για εμένα

Αλ.Τσίπρας: Δειλός ο κ. Μητσοτάκης, έστησε Ειδικά Δικαστήρια για υπουργούς μου αλλά δεν τόλμησε για εμένα

Τελευταία νέα

Χιλιάδες «στρουμφάκια» για να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες
Κόσμος

Χιλιάδες «στρουμφάκια» για να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες

26 Μαρτίου, 2023
ΠΟΜΙΔΑ – Τα 20 ζητήματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες ακινήτων
Ελλάδα

Σε ανοδική τροχιά η στεγαστική αγορά – Αυξήθηκαν πάνω από 12% οι τιμές των ακινήτων το 2022

26 Μαρτίου, 2023
Εγγράφηκε στο Μητρώο της ΓΓΑ και ο ΟΦΑΜ
Αθλητικά

Β' ΕΠΣΗ: Σπουδαία νίκη του ΟΦΑΜ, βαριά ήττα του Μαραθώνα

26 Μαρτίου, 2023
Διαφήμιση

Δημοφιλή

  • All
  • Μαλεβίζι
Άφησε τον «Υπαρκτό Παράδεισο» του Δήμου Μαλεβιζίου η Νίκη Μπελαδάκη

Άφησε τον «Υπαρκτό Παράδεισο» του Δήμου Μαλεβιζίου η Νίκη Μπελαδάκη

23 Μαρτίου, 2023
Επικίνδυνο δέντρο

SOS: Ανατίναξαν δέντρο στην … αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι

20 Μαρτίου, 2023
Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου 2021 – Γιατί είναι «κινητή» γιορτή

Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου 2023 – Γιατί είναι «κινητή» γιορτή

12 Ιανουαρίου, 2023
28η Οκτωβρίου – Σε ζωντανή μετάδοση η παρέλαση στο Γάζι από το Maleviziotis.gr

25η Μαρτίου 2023 – Δείτε ολόκληρη την παρέλαση στο Γάζι από το Maleviziotis.gr

25 Μαρτίου, 2023
25η Μαρτίου Παρέλαση Γάζι: Ξάφνιασαν τους «μεγάλους» και κέρδισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα

25η Μαρτίου Παρέλαση Γάζι: Ξάφνιασαν τους «μεγάλους» και κέρδισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα

25 Μαρτίου, 2023
Μεν. Μποκέας για Ελευθερίου Βενιζέλου: «Μία από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις στην ιστορία του Δήμου μας ξεκινά»

Μεν. Μποκέας για Ελευθερίου Βενιζέλου: «Μία από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις στην ιστορία του Δήμου μας ξεκινά»

24 Μαρτίου, 2023
Έφυγε από τη ζωή o Νίκος Γκελεστάθης

Θλίψη για τον Κρητικό γιατρό που έφυγε από την ζωή

20 Μαρτίου, 2023
Με σύμμαχο τον καλό καιρό η παρέλαση στο Γάζι. Εικόνες

Με σύμμαχο τον καλό καιρό η παρέλαση στο Γάζι. Εικόνες

25 Μαρτίου, 2023
Αυτός είναι ο πέμπτος υποψήφιος Δήμαρχος στο Μαλεβίζι

Αντιδήμαρχος του Δήμου Μαλεβιζίου υπέβαλε την παραίτηση του

22 Μαρτίου, 2023
H εποχή του Τοξότη ξεκινά: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Τα ζώδια σήμερα 21 Μαρτίου

21 Μαρτίου, 2023
MMALEVIZIOTIS.GR

Τα νέα του Μαλεβιζίου, της Κρήτης & ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο με συνεχή ροή ειδήσεων σε πολιτισμό,κοινωνία,αθλητισμό,οικονομία

Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση Κατηγοριών

  • Uncategorized
  • Μαλεβίζι
  • Μαλεβιζιώτης Θέμα
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Gossip
  • Life
  • Social Trends
  • Απόψεις
  • Η άλλη Κρήτη
  • Η Φωτογραφία της ημέρας
  • Πανελλήνιες
  • Τα σχολιανά μας
  • Τουρισμός
  • Υγεία

Μαλεβίζι

Εγγράφηκε στο Μητρώο της ΓΓΑ και ο ΟΦΑΜ

Β' ΕΠΣΗ: Σπουδαία νίκη του ΟΦΑΜ, βαριά ήττα του Μαραθώνα

26 Μαρτίου, 2023
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Καβροχώρι – Ενημέρωση

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Καβροχώρι – Ενημέρωση

26 Μαρτίου, 2023
Δηλώσεις πολιτικών και αυτοδιοικητικών για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Γάζι

Δηλώσεις πολιτικών και αυτοδιοικητικών για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Γάζι

25 Μαρτίου, 2023
Μάγεψαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Γαζίου στο θεατρικό δρώμενο για την 25η Μαρτίου

Μάγεψαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Γαζίου στο θεατρικό δρώμενο για την 25η Μαρτίου

25 Μαρτίου, 2023
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Cookies και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία

© 2022 Maleviziotis.gr - Powered by IMMKO.

Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
  • Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
    • Πανελλήνιες 2022

© 2022 Maleviziotis.gr - Powered by IMMKO.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Προσθήκη Νέας Playlist