• Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Cookies και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
  • Είσοδος
Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
  • Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
Μαλεβιζιώτης
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων

Σε πέντε Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου

6 Μαρτίου, 2023
σε Τουρισμός
Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 mins read
0
Σε πέντε Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου
202
Προβολές
Share on FacebookShare on Twitter
Διαφήμιση

Στην έκθεση F.R.E.E στο Μόναχο (22-26/02/2023) την μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού, αναψυχής και κάμπινγκ στη Βαυαρία ήταν εντυπωσιακή η προσέλευση στο περίπτερο της Κρήτης κυρίως από επισκέπτες που προτιμούν εδώ και χρόνια την Κρήτη, εξ' ου και αναφωνούσαν με χαμόγελο "mein Lieblingsort" (ο αγαπημένος μου τόπος). 

Την έκθεση, με 1.000 εκθέτες από 50 χώρες επισκέφτηκαν πάνω από 160.000 άτομα. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Κρήτης ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου, ενώ τα στελέχη Πανταζής Γεώργιος-Νικόλαος και Στεφανίδου Αναστασία, εξυπηρετούσαν και παρείχαν πληροφορίες στους επισκέπτες του Περιπτέρου. Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Μόναχο Ρέα Τσιτσάνη και ο Εμπορικός Ακόλουθος Γεώργιος Λυμπέρης. Στο πλαίσιο της ίδια έκθεσης, έλαβαν χώρα δύο παράλληλες εκδηλώσεις – παρουσιάσεις της Περιφέρειας Κρήτης, στην Ελληνορθόδοξη Μητρόπολη του Μονάχου και τη Βιέννη, όπου ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, παρουσίασε τον προορισμό.

Δυναμική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης, που ήταν και η τιμώμενη Περιφέρεια, στη διεθνή Τουριστική έκθεση IFT στο Βελιγράδι της Σερβίας (23-26/2/2023), στην οποία συμμετείχαν 350 εκθέτες από 33 χώρες. Την έκθεση εγκαινίασε ο Προέδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο οποίος επισκέφθηκε τα περίπτερα της έκθεσης.

Δείτε Επίσης

Στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες του κόσμου ένα ελληνικό νησί – Δεν είναι αυτό που νομίζετε

Στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες του κόσμου ένα ελληνικό νησί – Δεν είναι αυτό που νομίζετε

21 Μαρτίου, 2023
Στις κάλπες οι ξενοδοχοϋπάλληλοι του Ηρακλείου

Τουρισμός: Μαζικές εισαγωγές εργαζομένων από την Ασία για τη κάλυψη 80.000 κενών θέσεων

21 Μαρτίου, 2023
Φόδελε πάντα υπέροχο και με ήλιο αλλά και με βροχή

10 λόγοι για να επισκεφτείτε την Κρήτη

20 Μαρτίου, 2023
Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων

Γαστρονομικό προορισμό της Κρήτης φιλοδοξεί να αναδειχθεί το Ηράκλειο – Προς νέο ρεκόρ βαδίζει ο τουρισμός στην Κρήτη το 2023

20 Μαρτίου, 2023

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Κρήτης ήταν ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης πλαισιωμένος από τους  Αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Πιτσούλη και Νίκο Ξυλούρη καθώς και το Μαρκαντωνάκη Μανώλη, Προϊστάμενο του Τμήματος Τουρισμού της Π.Ε. Ρεθύμνου. Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με επαγγελματίες της αγοράς με σκοπό την ισχυροποίηση των ελληνικών προορισμών και τη σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών. Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκαν πέρα από πολυάριθμο κοινό, τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι και άνθρωποι του τουρισμού.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Maleviziotis.gr στο Google News

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Διεθνής 'Έκθεση Τουρισμού TTR στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, όπου η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ.  Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού Χανίων, Μανόλης Βολικάκης  και ο  πρώην υπάλληλος του Τμήματος Τουρισμού της Π.Ε. Χανίων, Τάσος Διαμαντάκης. Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφτηκαν η Πρέσβειρα της Ελλάδας στο Βουκουρέστι Σοφία Γραμματά και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας  και μέλους του Ρουμανικού Κοινοβουλίου Καθηγητής κ. Ζησόπουλος, ενώ ιδιαίτερα σημαντική  ήταν η  βράβευση από την αντιπροσωπεία της Κρήτης του γνωστού στο Ρουμανικό κοινό ραδιοφωνικού παραγωγού και δημοσιογράφου Daniel Buzdugan, ο οποίος είναι μεγάλος φίλος της Κρήτης, διατηρεί μάλιστα και ιδιόκτητη κατοικία στο νησί,  και αποτελεί ουσιαστικά  πρεσβευτή της Κρήτης στη Ρουμανία. Από τις συνομιλίες με  τους επισκέπτες του περιπτέρου διαπιστώθηκε ότι είναι μεγάλο το ενδιαφέρον τους  να επισκεφτούν την Κρήτη, ιδίως σε αυτούς που ανήκουν στην υψηλότερη εισοδηματική τάξη. Επίσης ο ΕΟΤ παρέθεσε δείπνο εργασίας σε Ρουμάνους Δημοσιογράφους του τουριστικού ρεπορτάζ, Bloggers, Influencers,  στο οποίο παραβρέθηκαν  εκπρόσωποι όλων των συμμετοχών του Ελληνικού περιπτέρου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία προώθησης των ελληνικών προορισμών.

Το ίδιο διάστημα η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στη 45η διεθνή έκθεση τουρισμού «Travel – Utazas» στη Βουδαπέστη, ως συνεκθέτης του ΕΟΤ. Η Κρήτη καταλαμβάνει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ούγγρων ανάμεσα στους ελληνικούς προορισμούς, κυρίως για διακοπές ήλιου – θάλασσας και το 2022 την επισκέφθηκαν περίπου 40.000 Ούγγροι. Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης τίμησε με την παρουσία του ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ουγγαρία κος Αποστολάκης Εμμανουήλ, με καταγωγή από το Ρέθυμνο, μαζί με τον Εμπορικό Ακόλουθο κ. Δούκα Μαρινόπουλο, και πλήθος επισκεπτών οι οποίοι ενημερώθηκαν για το τουριστικό της προϊόν και γεύθηκαν παραδοσιακά προϊόντα. Στο πλαίσιο της έκθεσης έγιναν επαφές με διοργανωτές ταξιδιών, δημοσιογράφους και διαμορφωτές της κοινής γνώμης, ενώ εκπρόσωπος ενός από τους μεγαλύτερους tour operators στην Ουγγαρία δήλωσε ότι υπάρχει αύξηση έως και 30% στις προκρατήσεις για τη σαιζόν 2023. Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε η Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού Π.Ε. Ηρακλείου Ελένη Βουγιουκαλάκη και το στέλεχος Μαρίνα Τσαπαρίδη.

Τέλος, από 24-26/02/2023 η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε, ως συνεκθέτης του ΕΟΤ, στη διεθνή έκθεση τουρισμού «FERIE FOR ALLE», στο Χέρνινγκ της Δανίας. Την έκθεση στην οποία συμμετείχαν 566 Εκθέτες από όλο τον κόσμο, επισκέφθηκαν πάνω από 55.000 Δανοί, που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κρήτη,  αποδεικνύοντας ότι το νησί μας συνεχίζει να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις τους για διακοπές ήλιου & θάλασσας, τις φυσιολατρικές διαδρομές, τον πολιτισμό και την γαστρονομία. Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης τίμησε με την παρουσία του ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Δανία Φραγκίσκος Κωστελλένος, καθώς και ο Πρέσβης της Κύπρου Ιάκωβος Κιρακοσιάν, ενώ στο πλαίσιο της έκθεσης έγιναν επαφές με tour operators και δημοσιογράφους, με τις πωλήσεις πακέτων διακοπών για το 2023 να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά την διάρκεια της Έκθεσης πωλήθηκαν πλέον των 8 χιλ. πακέτων διακοπών με μερίδιο πωλήσεων για την Ελλάδα άνω του 70%.  Η Κρήτη συνδέεται την καλοκαιρινή περίοδο με απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης και του Μπίλουντ, ενώ το 2022 αποτέλεσε χρονιά-ρεκόρ για την αύξηση της επισκεψιμότητας από την Δανία στο νησί μας. Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Τουρισμού Νίκος Αλεξάκης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Όλγα Μηλιώνη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου, δήλωσε σχετικά: «Ο Φεβρουάριος ήταν ο μήνας που η Περιφέρεια Κρήτης κορύφωσε την Τουριστική Προβολή της μέσω της συμμετοχής της σε πέντε (5) εκθέσεις, έξι (6) πρωτεύουσες και παράλληλες εκδηλώσεις για την παρουσίαση του προορισμού. Η συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κρήτης, Αντιπεριφερειαρχών, Δημάρχων & Αντιδημάρχων Τουρισμού και των Ενώσεων Ξενοδόχων της Κρήτης, φανερώνει τον υψηλό αίσθημα Συγκρητισμού το οποίο έχει αναπτυχθεί, με σκοπό να επιτευχθεί ο στόχος που είναι μια ακόμα επιτυχημένη χρονικά, ακόμα καλύτερη από το 2022, για την Κρήτη, Παντού!».

Ετικέτες: Διεθνής Έκθεση ΤουρισμούΠεριφέρεια Κρήτης
Κοινοποίηση2Tweet1ΚοινοποίησηΑποστολή
Προηγούμενο Άρθρο

Σασμός: Ο Ευθύμης συλλαμβάνεται! Η απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται στο κρατητήριο!

Επόμενο Άρθρο

Πρόσκληση για συμμετοχή σε επιχειρηματικές συναντήσεις απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου

ΣχετικάΆρθρα

Στο πλευρό των φοιτητών του τμήματος Γεωπονίας του ΕΛΜΕΠΑ ο Χρήστος Στρατάκης
Εκλογές 2023

Στο πλευρό των φοιτητών του τμήματος Γεωπονίας του ΕΛΜΕΠΑ ο Χρήστος Στρατάκης

20 Μαρτίου, 2023
Στους Αγώνες Drift ο Λευτέρης Αυγενάκης, που στηρίζει όλες τις μορφές μηχανοκίνητου αθλητισμόυ
Αθλητικά

Στους Αγώνες Drift ο Λευτέρης Αυγενάκης, που στηρίζει όλες τις μορφές μηχανοκίνητου αθλητισμόυ

20 Μαρτίου, 2023
Run  Greece Ηράκλειο: «Η Αθλητική Γιορτή της Πόλης και των Πολιτών»  – Κυριακή 2  Απριλίου 2023
Αθλητικά

Run Greece Ηράκλειο: «Η Αθλητική Γιορτή της Πόλης και των Πολιτών» – Κυριακή 2 Απριλίου 2023

20 Μαρτίου, 2023
Αποφάσεις Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας
Ειδήσεις που ενδιαφέρουν

Αποφάσεις Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας

18 Μαρτίου, 2023
Εντάχθηκε το πρώτο έργο της Περιφέρειας Κρήτης στο νέο ΕΣΠΑ – Αφορά βρέφη, νήπια και παιδιά καθώς και ΑμεΑ
Κρήτη

Εντάχθηκε το πρώτο έργο της Περιφέρειας Κρήτης στο νέο ΕΣΠΑ – Αφορά βρέφη, νήπια και παιδιά καθώς και ΑμεΑ

17 Μαρτίου, 2023
Θερμό χειροκρότημα στο ωδείο Αθηνών στην πρωτότυπη μουσική  παράσταση της Περιφέρειας Κρήτης  "οι σπόροι της Σμύρνης" που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο νησί μας.
Life

Θερμό χειροκρότημα στο ωδείο Αθηνών στην πρωτότυπη μουσική παράσταση της Περιφέρειας Κρήτης "οι σπόροι της Σμύρνης" που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο νησί μας.

17 Μαρτίου, 2023
Διαβάστε Περισσότερα
Επόμενο Άρθρο
Πρόσκληση για συμμετοχή σε επιχειρηματικές συναντήσεις απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου

Πρόσκληση για συμμετοχή σε επιχειρηματικές συναντήσεις απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου

Παίζει ρόλο η κληρονομικότητα στα αυτοάνοσα νοσήματα;

Παίζει ρόλο η κληρονομικότητα στα αυτοάνοσα νοσήματα;

Τελευταία νέα

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 24χρονη μέσα στο σπίτι της
Κρήτη

Κρήτη: Ένιωσε αδιαθεσία και κατέληξε μπροστά στους φίλους του

21 Μαρτίου, 2023
Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Γιώργος Φασουλάκης στην “FOODEXPO 2023”
Μαλεβίζι

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Γιώργος Φασουλάκης στην “FOODEXPO 2023”

21 Μαρτίου, 2023
Στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες του κόσμου ένα ελληνικό νησί – Δεν είναι αυτό που νομίζετε
Τουρισμός

Στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες του κόσμου ένα ελληνικό νησί – Δεν είναι αυτό που νομίζετε

21 Μαρτίου, 2023
Διαφήμιση

Δημοφιλή

  • All
  • Μαλεβίζι
Άνοιξαν οι ουρανοί στο Μαλεβίζι

Άνοιξαν οι ουρανοί στο Μαλεβίζι -Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις (Βίντεο)

17 Μαρτίου, 2023
Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου 2021 – Γιατί είναι «κινητή» γιορτή

Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου 2023 – Γιατί είναι «κινητή» γιορτή

12 Ιανουαρίου, 2023
Επικίνδυνο δέντρο

SOS: Ανατίναξαν δέντρο στην … αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι

20 Μαρτίου, 2023
Αλλάζουν τα όρια ηλικίας στα διπλώματα οδήγησης -Τι θα συμβεί με τους οδηγούς μεγαλύτερης ηλικίας

Αλλάζουν τα όρια ηλικίας στα διπλώματα οδήγησης -Τι θα συμβεί με τους οδηγούς μεγαλύτερης ηλικίας

16 Μαρτίου, 2023
Οι Όμορφες και ξεχωριστές «Ροδαρές» στα Πάνω Καλέσα

Οι Όμορφες και ξεχωριστές «Ροδαρές» στα Πάνω Καλέσα

18 Μαρτίου, 2023
Έφυγε από τη ζωή o Νίκος Γκελεστάθης

Θλίψη για τον Κρητικό γιατρό που έφυγε από την ζωή

20 Μαρτίου, 2023
Ποια είναι τα είδη και οι βαθμοί συγγένειας

Ποια είναι τα είδη και οι βαθμοί συγγένειας

26 Νοεμβρίου, 2022
Υπάρχουν «σταθμάρχες» και στο Μαλεβίζι

Υπάρχουν «σταθμάρχες» και στο Μαλεβίζι

14 Μαρτίου, 2023
Αλλάζουν οι εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης -Οι νέες γνώσεις που πρέπει να έχουν όλοι

Αλλάζουν οι εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης -Οι νέες γνώσεις που πρέπει να έχουν όλοι

19 Μαρτίου, 2023
Στο Ηράκλειο η Μαρίνα και εμείς στο Μαλεβἰζι ψάχνουμε για τον «κοντό»

Στο Ηράκλειο η Μαρίνα και εμείς στο Μαλεβἰζι ψάχνουμε για τον «κοντό»

17 Μαρτίου, 2023
MMALEVIZIOTIS.GR

Τα νέα του Μαλεβιζίου, της Κρήτης & ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο με συνεχή ροή ειδήσεων σε πολιτισμό,κοινωνία,αθλητισμό,οικονομία

Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση Κατηγοριών

  • Uncategorized
  • Μαλεβίζι
  • Μαλεβιζιώτης Θέμα
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Gossip
  • Life
  • Social Trends
  • Απόψεις
  • Η άλλη Κρήτη
  • Η Φωτογραφία της ημέρας
  • Πανελλήνιες
  • Τα σχολιανά μας
  • Τουρισμός
  • Υγεία

Μαλεβίζι

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Γιώργος Φασουλάκης στην “FOODEXPO 2023”

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Γιώργος Φασουλάκης στην “FOODEXPO 2023”

21 Μαρτίου, 2023
Μαλεβίζι:Τα πρόβατα βγήκαν βόλτα στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Φόδελε

Μαλεβίζι:Τα πρόβατα βγήκαν βόλτα στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Φόδελε

21 Μαρτίου, 2023
Καλό ξεκίνημα για το Αθλόπολις στη Youth League της ΕΠΣΗ

Καλό ξεκίνημα για το Αθλόπολις στη Youth League της ΕΠΣΗ

21 Μαρτίου, 2023
Ο Βυζαντινός ναός του Αγίου Σάββα στα Ελληνοπεράματα

Ο Βυζαντινός ναός του Αγίου Σάββα στα Ελληνοπεράματα

21 Μαρτίου, 2023
  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Cookies και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία

© 2022 Maleviziotis.gr - Powered by IMMKO.

Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
  • Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
    • Πανελλήνιες 2022

© 2022 Maleviziotis.gr - Powered by IMMKO.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Προσθήκη Νέας Playlist