Πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή που γίνεται πολύ γρήγορα.
Υλικά για τη μους λεμόνι
2 κουτιά ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα των 395 γρ.
Χυμό και ξύσμα από 3 μεγάλα λεμόνια
300 ml κρέμα γάλακτος, χτυπημένη
Μπισκότα για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Χτυπάτε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με την κρέμα γάλακτος για 10 λεπτά περίπου μέχρι να πήξει το μίγμα.
Προσθέτετε το ξύσμα και μετά το χυμό λεμονιού σε δόσεις, εξακολουθώντας να χτυπάτε διαρκώς μέχρι να πάρετε ένα αφράτο μίγμα.
Μοιράστε το μείγμα με κουτάλι σε 8 μικρά ποτήρια σερβιρίσματος. Τοποθετήστε το στο ψυγείο για 4 ώρες ή μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Πασπαλίστε με την υπόλοιπη φλούδα.Σερβίρετε επάνω με μπισκότα αν θέλετε.