Ένα νέο, εξαιρετικό σεμινάριο για την παρασκευή αλμυρών και γλυκών Italian Vegan Street Food και γνωριμίας με την τέχνη της παραδοσιακής Ιταλικής γαστρονομίας διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες, αλλά και σε όσους επιθυμούν ν’ ασχοληθούν επαγγελματικά με τον κλάδο ή απλά ν’ ανακαλύψουν νέες συνταγές και ν’ αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις γενικής εφαρμογής στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική!
Το Italian Vegan Street food είναι μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για όσους θέλουν ν’ απολαύσουν τις γεύσεις της Ιταλίας χωρίς να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθεις, είτε είναι χορτοφάγοι, είτε απλά αναζητούν μια πιο υγιεινή πρόταση φαγητού.
Με τη βοήθεια του Executive Pizza chef Giorgio Manganiello, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν μαζί του:
• Impasto Pizza Vegan Pizza GURMET
• Wurstel Vegan
• Burger Vegan
• Cotolettaalla Milanese Vegan
• Dolce Brownies/ CookieVegan
Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να δίνει στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.
Κόστος συμμετοχής: 110€.
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.