Θύμα διαδικτυακής απάτης η Μαρία Μπακοδήμου

5
Κοινοποιήσεις
231
Προβολές
Διαφήμιση

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για την ηλεκτρονική απάτη που τη δείχνει να κρατάει ένα προΐόν που είναι το μυστικό της νεότητάς της.

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε για ακόμη μία φορά η Μαρία Μπακοδήμου, όπως κατήγγειλε η ίδια μέσα από την εκπομπή «Γεια σου». Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο περιστατικό λέγοντας: «Υπάρχει μία ηλεκτρονική απάτη, photoshop, που δείχνει εμένα να κρατάω ένα προϊόν τύπου πόσιμο.

Δεν το έψαξα και πάρα πολύ. Ευχαριστώ τους φίλους που μου το έστειλαν στο Instagram, και λέει ότι εγώ, παρ’ όλη την ηλικία μου, δείχνω πολύ νεότερη επειδή πίνω αυτό το πράγμα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλω να προσέχετε πάρα πολύ. Γιατί υπάρχουν προϊόντα, τα οποία μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα. Δεν ξέρετε τι έχουν. Και αν βλέπετε έναν επώνυμο να κρατάει ένα μπουκαλάκι, δεν αποκλείεται το photoshop, όπως σε αυτή την περίπτωση. Και συμβαίνει πάρα πολύ συχνά. Μέχρι να πας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να καταθέσεις μήνυση, αυτοί έχουν ξεπουλήσει και εξαφανίζονται», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο

Τελευταία νέα

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Προσθήκη Νέας Playlist