• Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Cookies και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
  • Είσοδος
Μαλεβιζιώτης
  • Μαλεβιζιώτης
  • Εκλογές Μαλεβίζι
    • Εκλογές Μαλεβίζι
    • Μενέλαος Μποκέας | "Το Μαλεβίζι Μπορεί"
    • Δημήτρης Πιτσικάκης | "Συνεργασία Ευθύνης"
    • Δημόκριτος Σαλούστρος | "Λαϊκή Συσπείρωση Μαλεβιζίου"
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
  • Μαλεβιζιώτης
  • Εκλογές Μαλεβίζι
    • Εκλογές Μαλεβίζι
    • Μενέλαος Μποκέας | "Το Μαλεβίζι Μπορεί"
    • Δημήτρης Πιτσικάκης | "Συνεργασία Ευθύνης"
    • Δημόκριτος Σαλούστρος | "Λαϊκή Συσπείρωση Μαλεβιζίου"
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
Μαλεβιζιώτης
Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων

ΑΔΜΗΕ:Εντατικά προχωρούν τα χερσαία έργα για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Αττικής

29 Μαΐου, 2023
σε Επικαιρότητα, Μαλεβίζι
Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 min read
0
ΑΔΜΗΕ:Εντατικά προχωρούν τα χερσαία έργα για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Αττικής
7
Κοινοποιήσεις
332
Προβολές
Share on FacebookShare on Twitter
Διαφήμιση

Σημαντική πρόοδο των εργασιών διαπίστωσε η Διοίκηση του ΑΔΜΗΕ στο εργοτάξιο της Αριάδνη Interconnection στη Δαμάστα Ηρακλείου Κρήτης
Σταθερή στήριξη του Διαχειριστή στην τοπική κοινωνία σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή

Με ταχύ ρυθμό προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες και στο χερσαίο τμήμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγκατάστασης των υποβρυχίων καλωδίων του έργου τον Μάρτιο του 2023. Αυτό διαπιστώθηκε κατά τη σημερινή επιθεώρηση της Διοίκησης του ΑΔΜΗΕ στο εργοτάξιο του Σταθμού Μετατροπής που κατασκευάζει η θυγατρική του Ομίλου Αριάδνη Interconnection, στη Δαμάστα του Ηρακλείου Κρήτης.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ κ. Μάνος Μανουσάκης, ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας, Ανάπτυξης Συστήματος και Στρατηγικής του ΑΔΜΗΕ κ. Ιωάννης Μάργαρης, καθώς και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δαμάστας κ. Κώστας Μαυράκης, ξεναγήθηκαν από τον Διευθυντή Έργου της Αριάδνη Interconnection κ. Άγγελο Σταματέλο στους χώρους του υπό ανέγερση Σταθμού Μετατροπής της Κρήτης, που αποτελεί το ένα από τα δύο άκρα της «μεγάλης» ηλεκτρικής διασύνδεσης με το ηπειρωτικό σύστημα.

Οι επικεφαλής της Διοίκησης του ΑΔΜΗΕ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενημερώθηκαν για την ταχεία κατασκευαστική πρόοδο του Σταθμού Μετατροπής, καθώς και για τα επόμενα βήματα υλοποίησης του μεγαλύτερου έργου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2024.

«Η κατασκευή της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ κ. Μάνος Μανουσάκης. «Η πόντιση των υποβρυχίων καλωδίων ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία τον Μάρτιο του 2023, χάρη στην αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά των εργαζομένων και των συνεργατών μας. Επικεντρωνόμαστε τώρα στο χερσαίο τμήμα του έργου, που κατασκευάζεται με ταχύ ρυθμό τόσο στην πλευρά της Κρήτης όσο και στην πλευρά της Αττικής».
Ο Πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ εξέφρασε την εκτίμηση ότι, παρά τις τεχνικές δυσκολίες γεωλογικής φύσης που εμφανίστηκαν, περί το τέλος του έτους θα έχουν ολοκληρωθεί τα δομικά έργα που εκτελούνται στο εργοτάξιο της Δαμάστας. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η εισαγωγή και εγκατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, «ώστε στο τέλος του 2024 να ξεκινήσουμε δοκιμαστικά να ηλεκτρίζουμε τη νέα διασύνδεση και να ολοκληρώσουμε αυτό το έργο για το οποίο είμαστε όλοι υπερήφανοι».

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Maleviziotis.gr στο Google News

Δύο από τα συνοδά έργα που υλοποιούνται με την ευκαιρία της ηλεκτρικής διασύνδεσης ξεχώρισε ο κ. Μανουσάκης καθώς, όπως είπε, θα βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη διάνοιξη δρόμων από το σημείο προσαιγιάλωσης του υποβρύχιου ηλεκτρικού καλωδίου στην Κορακιά Ηρακλείου μέχρι το Σταθμό Μετατροπής της Δαμάστας, η οποία θα εξυπηρετήσει την οδική σύνδεση της περιοχής με τον ΒΟΑΚ, καθώς και στην επικείμενη υπογειοποίηση των Γραμμών Μεταφοράς στη Δαμάστα που θα έχει ως ένα επιπλέον θετικό αποτέλεσμα για τους κατοίκους, την απομάκρυνση των πυλώνων που βρίσκονται σήμερα κοντά στο χωριό.

Επιπλέον, τα καλώδια οπτικών ινών που έχει εγκαταστήσει η Αριάδνη Interconnection στο πλαίσιο των δύο διασυνδέσεων, θα ενισχύσουν σημαντικά και την τηλεπικοινωνιακή συνδεσιμότητα της Κρήτης, δημιουργώντας ευκαιρίες για νέες διεθνείς, στρατηγικές συνέργειες. «Η διπλή αυτή διασύνδεση θα θωρακίσει ενεργειακά την Κρήτη και θα απελευθερώσει το πλούσιο ανανεώσιμο δυναμικό της, καθιστώντας την έναν ισχυρό εθνικό και περιφερειακό ηλεκτρικό κόμβο. Συνδυαστικά με τα καλώδια οπτικών ινών που έχουμε ποντίσει, το νησί εξελίσσεται και σε έναν σημαντικό τηλεπικοινωνιακό κόμβο. Οι πρόσφατες συμφωνίες της Grid Telecom με επίκεντρο την Κρήτη για τη διακλάδωση του 2AFRICA, του μεγαλύτερου υποθαλάσσιου καλωδίου οπτικών ινών στον κόσμο αλλά και την τηλεπικοινωνιακή διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, επιβεβαιώνουν τον σημαντικό ρόλο του νησιού και στην κίνηση δεδομένων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής».

Σταθερή στήριξη του ΑΔΜΗΕ στην τοπική κοινωνία

Στη σταθερή στήριξη που παρέχει ο ΑΔΜΗΕ στην τοπική κοινωνία της Κρήτης και στην αγαστή συνεργασία που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους κατοίκους του νησιού, και ειδικότερα στην περιοχή του Μαλεβιζίου, αναφέρθηκε επίσης ο κ. Μανουσάκης. «Ο ΑΔΜΗΕ είναι μία εταιρεία υπό δημόσιο έλεγχο που στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες, ιδιαίτερα στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται, και βελτιώνει διαρκώς τη λειτουργία του με βάση τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης. Η συνεργασία μας με τους κατοίκους και τις τοπικές αρχές εδώ στην Κρήτη είναι υποδειγματική και ενδυναμώνεται διαρκώς».

«Ο ΑΔΜΗΕ στέκεται έμπρακτα δίπλα μας και τον ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. Είμαστε περήφανοι που η μεγάλη διασύνδεση Κρήτης-Αττικής, αυτή η σημαντική υποδομή για την ενεργειακή ασφάλεια της Κρήτης υλοποιείται στον Δήμο μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας. «Ως Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουμε άριστη συνεργασία με τον Διαχειριστή για το έργο αυτό το οποίο εκτελείται με τους καλύτερους δυνατούς όρους για τους κατοίκους της περιοχής».

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο ΑΔΜΗΕ συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια τον Δήμο Μαλεβιζίου με ένα ευρύ φάσμα κοινωφελών έργων συνολικού ύψους 3,6 εκατ. ευρώ (πλέον ΦΠΑ), εκ των οποίων περίπου τα μισά έχουν ήδη συμβασιοποιηθεί και τα υπόλοιπα έργα δρομολογούνται με ταχύ ρυθμό.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, οδικά έργα με κύριο την κατασκευή κυκλικού κόμβου στην οδό Ελ. Βενιζέλου στο Γάζι αλλά και συντήρηση αγροτικής οδοποιίας, τουριστικές υποδομές όπως η ανάπτυξη δικτύου μονοπατιών στον Δήμο Μαλεβιζίου, σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις, δημιουργία παιδικών χαρών, ενίσχυση υποδομών όπως η ανακατασκευή του αγροτικού ιατρείου Δαμάστας, η προμήθεια εξοπλισμού για ακόμη δύο αγροτικά ιατρεία, υπογειοποιήσεις ηλεκτρικών δικτύων, την ανάπλαση του κεντρικού πεζοδρόμου της Αγ. Πελαγίας που υπέστη καταστροφές μετά τις περυσινές πλημμύρες, αποκαταστάσεις δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης κ.ά.

Ο ΑΔΜΗΕ συνδράμει επίσης κρίσιμες υγειονομικές δομές της Κρήτης με δωρεές σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και το «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ παρέχει υποτροφίες σε ερευνητές του Τμήματος Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ηρακλείου, στηρίζει σταθερά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου και έχει προχωρήσει σε χορηγία του τοπικού αθλητικού ομίλου Δαμάστας. Επιπλέον, ανταποκρίνεται άμεσα και σε έκτακτες ανάγκες των κατοίκων περιοχής, όπως έπραξε το 2021 μετά τον μεγάλο σεισμό στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου όπου παρείχε οικίσκους στέγασης στους σεισμόπληκτους πολίτες.

Ετικέτες: ΑΔΜΗΕΔήμος Μαλεβιζίου
Κοινοποίηση3Tweet2Αποστολή
Προηγούμενο Άρθρο

Με Πέλλα η Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος

Επόμενο Άρθρο

Μενέλαος Μποκέας: «Τα αντισταθμιστικά οφέλη από την Ενεργειακή Διασύνδεση ενισχύουν πολλαπλά τις τοπικές μας κοινωνίες»

ΣχετικάΆρθρα

3Χ3 τουρνουά μπάσκετ “Cretan Series” στο δήμο Μαλεβιζίου
Μαλεβίζι

3Χ3 τουρνουά μπάσκετ “Cretan Series” στο δήμο Μαλεβιζίου

26 Σεπτεμβρίου, 2023
Βαγγέλης Παρασύρης:Αναδεικνύουμε τον πολιτισμό μας!
Εκλογές 2023

Βαγγέλης Παρασύρης:Αναδεικνύουμε τον πολιτισμό μας!

25 Σεπτεμβρίου, 2023
Βαγγέλης Παρασύρης: Βιώσιμη ανάπτυξη και ευημερία στο Μαλεβίζι
Απόψεις

Βαγγέλης Παρασύρης: Επενδύουμε στην παιδεία

20 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑΔΜΗΕ: Απευθείας ηλεκτρικές διασυνδέσεις προς την κεντρική Ευρώπη για καλύτερη αξιοποίηση της πράσινης ενέργειας
Ελλάδα

ΑΔΜΗΕ: Απευθείας ηλεκτρικές διασυνδέσεις προς την κεντρική Ευρώπη για καλύτερη αξιοποίηση της πράσινης ενέργειας

19 Σεπτεμβρίου, 2023
Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Η τεχνολογία «καταργεί» 83.000.000 θέσεις εργασίας – Ξεχάστε τους ταμίες τραπεζών και τους υπαλλήλους γραφείου
Μαλεβίζι

Νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο Μαλεβιζίου – Οι ειδικότητες

19 Σεπτεμβρίου, 2023
Με την έκθεση «Οι θηριωδίες της Ναζιστικής Γερμανίας στην Κρήτη»ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις για την 80η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Βιάννου
Life

Με την έκθεση «Οι θηριωδίες της Ναζιστικής Γερμανίας στην Κρήτη»ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις για την 80η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Βιάννου

18 Σεπτεμβρίου, 2023
Διαβάστε Περισσότερα
Επόμενο Άρθρο
Μενέλαος Μποκέας: «Τα αντισταθμιστικά οφέλη από την Ενεργειακή Διασύνδεση ενισχύουν πολλαπλά τις τοπικές μας κοινωνίες»

Μενέλαος Μποκέας: «Τα αντισταθμιστικά οφέλη από την Ενεργειακή Διασύνδεση ενισχύουν πολλαπλά τις τοπικές μας κοινωνίες»

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εκβίαζε ιδιοκτήτη καταστήματος στην Αγία Βαρβάρα

Αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν άνδρα που ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του

Τελευταία νέα

Ο Δημήτρης Μπρόκος υποψήφιος με την «Ενωτική Κίνηση Πολιτών»

Ο Δημήτρης Μπρόκος υποψήφιος με την «Ενωτική Κίνηση Πολιτών»

26 Σεπτεμβρίου, 2023
Ο ΟΦΗ, τα γκολ από τις αλλαγές και η παράδοση με τον ΠΑΟΚ
Αθλητικά

Η αποστολή του ΟΦΗ για το Αγρίνιο

26 Σεπτεμβρίου, 2023
Ελλάδα

Εντοπίστηκαν σε αποθήκη υποπολυβόλα, τουφέκια και χειροβομβίδες

26 Σεπτεμβρίου, 2023
Διαφήμιση

Δημοφιλή

  • All
  • Μαλεβίζι
Αγγελική Ρεράκη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μαλεβιζίου Βιογραφικό

Αγγελική Ρεράκη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μαλεβιζίου Βιογραφικό

16 Σεπτεμβρίου, 2023
"Σείστηκε" το Γάζι στη συγκέντρωση του Μενέλαου Μποκέα (video και φωτο-ρεπορτάζ)

"Σείστηκε" το Γάζι στη συγκέντρωση του Μενέλαου Μποκέα (video και φωτο-ρεπορτάζ)

22 Σεπτεμβρίου, 2023
Πρωταγωνιστής ο Δημήτρης Πιτσικάκης στην γιορτή μήλου στον Κρουσώνα (φωτο-ρεπορτάζ)

Πρωταγωνιστής ο Δημήτρης Πιτσικάκης στην γιορτή μήλου στον Κρουσώνα (φωτο-ρεπορτάζ)

24 Σεπτεμβρίου, 2023
Στη γιορτή μήλου στον Κρουσώνα ο Μενέλαος Μποκέας και μέλη της παράταξης του (φωτο-ρεπορτάζ)

Στη γιορτή μήλου στον Κρουσώνα ο Μενέλαος Μποκέας και μέλη της παράταξης του (φωτο-ρεπορτάζ)

24 Σεπτεμβρίου, 2023
Μια συγκέντρωση σαν… ζωγραφιά

Μια συγκέντρωση σαν… ζωγραφιά

23 Σεπτεμβρίου, 2023
 Ο Πολιτισμός ως κεντρικός άξονας ανάπτυξης για την Περιφέρεια Κρήτης

Συνέντευξη του Κώστα Φασουλάκη στο Maleviziotis.gr (Video)

21 Σεπτεμβρίου, 2023
Ο «καπετάν φασαρίας» της οικογένειας Μποκέα

Ο «καπετάν φασαρίας» της οικογένειας Μποκέα

25 Σεπτεμβρίου, 2023
Τη Δευτέρα στην Κρήτη TV το debate του Δήμου Μαλεβιζίου

Τη Δευτέρα στην Κρήτη TV το debate του Δήμου Μαλεβιζίου

21 Σεπτεμβρίου, 2023
30 χρονών στα «Μελισσάκια» | Λάμψη και Συγκίνηση σε μια μοναδική Γιορτή !

30 χρόνια «Μελισσάκια» | Λάμψη και Συγκίνηση σε μια μοναδική Γιορτή !

20 Σεπτεμβρίου, 2023
Αυτοί είναι οι υποψήφιοι σύμβουλοι του Μενέλαου Μποκέα (video και πλούσιο φωτο-ρεπορτάζ)

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι σύμβουλοι του Μενέλαου Μποκέα (video και πλούσιο φωτο-ρεπορτάζ)

23 Σεπτεμβρίου, 2023
MMALEVIZIOTIS.GR

Τα νέα του Μαλεβιζίου, της Κρήτης & ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο με συνεχή ροή ειδήσεων σε πολιτισμό,κοινωνία,αθλητισμό,οικονομία

Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση Κατηγοριών

  • Uncategorized
  • Εκλογές Μαλεβίζι – Εκλογές Κρήτη
  • Μαλεβίζι
  • Μαλεβιζιώτης Θέμα
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Gossip
  • Life
  • Social Trends
  • Απόψεις
  • Η άλλη Κρήτη
  • Η Φωτογραφία της ημέρας
  • Πανελλήνιες
  • Τα σχολιανά μας
  • Τουρισμός
  • Υγεία

Μαλεβίζι

Γιώργος Πετούσης: «Eξοργιστική ανακοίνωση για ψηφοθηρικούς λόγους»

Γιώργος Πετούσης: «Eξοργιστική ανακοίνωση για ψηφοθηρικούς λόγους»

26 Σεπτεμβρίου, 2023
Δείτε όλη τη «τηλεμαχία» του Δήμου Μαλεβιζίου

Δείτε όλη τη «τηλεμαχία» του Δήμου Μαλεβιζίου

26 Σεπτεμβρίου, 2023
Συνεργασία Ευθύνης: Βρήκε την «εύκολη λύση» πάλι στην Αγία Πελαγία η Δημοτική Αρχή

Συνεργασία Ευθύνης: Βρήκε την «εύκολη λύση» πάλι στην Αγία Πελαγία η Δημοτική Αρχή

26 Σεπτεμβρίου, 2023
Στο Μαλεβίζι ο τελευταίος σταθμός του τουρνουά 3Χ3 μπάσκετ “Cretan Series”

Στο Μαλεβίζι ο τελευταίος σταθμός του τουρνουά 3Χ3 μπάσκετ “Cretan Series”

26 Σεπτεμβρίου, 2023

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΨΩΜΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Διακριτικός τίτλος: maleviziotis.gr | Τίτλος: maleviziotis.gr | Έδρα της επιχείρησης: ΚΑΛΕΣΑ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ | Νομική μορφή: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ | Α.Φ.Μ.: 039451000 | Δ.Ο.Υ.: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Έδρα: Στρατηγού Κατεχάκη Τ.Θ 32 Καλέσα Μαλεβιζίου, ΤΚ 71500 | Τηλ.: 2810-824806 | Όνομα ιδιοκτήτη: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΨΩΜΑΣ | Νόμιμος εκπρόσωπος: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΨΩΜΑΣ | Διευθυντής: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΨΩΜΑΣ | Διευθυντής σύνταξης: ΜΑΡΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ | Διαχειριστής: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΨΩΜΑΣ | Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΨΩΜΑΣ | Εmail επικοινωνίας: info@maleviziotis.gr

  • Όροι Χρήσης
  • Ταυτότητα
  • Cookies και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία

© 2022 Maleviziotis.gr - Powered by Nifty.

Κανένα Αποτέλεσμα
Εμφάνιση Αποτελεσμάτων
  • Μαλεβιζιώτης
  • Εκλογές Μαλεβίζι
    • Εκλογές Μαλεβίζι
    • Μενέλαος Μποκέας | "Το Μαλεβίζι Μπορεί"
    • Δημήτρης Πιτσικάκης | "Συνεργασία Ευθύνης"
    • Δημόκριτος Σαλούστρος | "Λαϊκή Συσπείρωση Μαλεβιζίου"
  • Μαλεβίζι
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Πανελλήνιες
    • Πανελλήνιες 2023

© 2022 Maleviziotis.gr - Powered by Nifty.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Προσθήκη Νέας Playlist