Για "βιολιστή στη στέγη", είχαμε ακούσει αφού είναι μια φημισμένη ταινία, υποψήφια για 8 όσκαρ κερδίζοντας τελικά 3- αυτοκίνητο στη στέγη, όμως, ομολογούμε πως δεν είχαμε ακούσει, ούτε δει:
Όταν ο χώρος εξεύρεσης ρεμίζας έχει φτάσει να είναι "υπ' αριθμόν 1" πρόβλημα στις μέρες μας, σε πόλεις και χωριά, κάποιοι αναζητούν και βρίσκουν λύσεις ακόμα και ολίγον τι… ακραίες!
Ο ιδιοκτήτης του εικονιζόμενου αγροτικού αυτοκινήτου -που φωτογραφίσαμε σε κεφαλοχώρι της ενδοχώρας του Νομού Ηρακλείου- ο οποίος ήθελε μια μόνιμη θέση για να αράξει το όχημα του, επέλεξε την πλέον ασφαλή και βολική, για να μην ενοχλεί και να μην τον ενοχλούν, παρκάροντας το τετράτροχο σε μια ταράτσα!
Σύμμφωνα με το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά το πως ακριβώς τοποθετήθηκε το όχημα εκεί αποτελεί μια καλή απορία, όλων των διερχόμενων από το σημείο, όπου το παρκάρισμα για…όσκαρ τραβάει τα βλέμματα περαστικών και φωτογράφων, σαν εμάς καλή ώρα!