Υλικά
1 πακέτο άνθος αραβοσίτου που βράζει με γεύση βανίλια
3ποτήρια γάλα
3 ποτήρια πορτοκαλάδα
2 ποτήρια ζάχαρη
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο ορθογώνιο τάπερ βάλτε μία στρώση από τα μπισκότα αφού πρώτα τα έχετε βουτήξει ελαφρά στο γάλα.
Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε τη μισή ποσότητα της κρέμας αραβοσίτου, ένα ποτήρι ζάχαρη,τα τρία ποτήρια γάλα και ανακατέψτε.
Αφήστε το μείγμα σας να βράσει ελφρά μέχρι να πήξει.
Όταν πήξει,ρίξτε το πάνω στα μπισκότα και έπειτα απλώστε ακόμα μία στρώση με μπισκότα.
Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε την υπόλοιπη κρέμα, ένα ποτήρι ζάχαρη και την πορτοκαλάδα και αφήστε το να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
Ρίξτε το νέο μείγμα πάνω από τη δεύτερη στρώση μπισκότα και γαρνίρετε με σαντιγί και καρύδι.Βάλτε το γλυκό σας στο ψυγείο και σε λίγη ώρα που θα πήξει, θα μπορείτε να το απολαύσετε.
φωτό:pixabay