Με την τελεσίδικη έγκριση παραχώρηση οριακής προθεσμίας πλέον για το έργο «Ανάπλαση πλατείας Κορφών», την οποία ενέκρινε στο σύνολό του το Δημοτικό Συμβούλιο, βαίνει στο τελικό στάδιο η ανάπλαση της πλατείας.
Την ανάπλαση είχε αναλάβει η Εταιρεία «Χ. ΛΥΔΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».
Το έργο προϋπολογισμού 373.000 χιλιάδων Ευρώ, είχε λάβει από το Δημοτικό Συμβούλιο 2 παρατάσεις και πλέον εγκρίθηκε, καθώς έχει ολοκληρωθεί το 80% του έργου και η Τρίτη οριακή προθεσμία, που αντιστοιχεί στο ½ της αρχικής σύμβασης ήτοι σε τέσσερις μήνες.
Σύμφωνα με την τοποθέτηση του αντιδημάρχου Αριστομένη Σαλούστρου, εκκρεμεί η προμήθεια των φωτιστικών και του αστικού εξοπλισμού και πλέον με τη λήξη της οριακής παράτασης , το έργο από κάθε άποψη και γραφειοκρατικά, θα παραδοθεί στις Κορφές, πλέον ολοκληρωμένο.
Ο Δημήτρης Πιτσικάκης έθεσε για ακόμη μια φορά το θέμα των παρατάσεων, για να λάβει την απάντηση της πλήρους διαβεβαίωσης από τον Αριστομένη Σαλούστρο, ότι το έργο έως τις 23/11/2024 ,θα είναι ολοκληρωμένο.