Μια βρετανική εκπομπή "A place in the sun" βοηθάει υποψήφιους αγοραστές να βρουν σπίτι σε Μεσογειακούς προορισμούς. Παίρνει βρετανούς συνταξιούχους που ονειρεύονται να ζήσουν τον «μύθο» τους στην Ελλάδα. και τους πηγαίνει σε μέρη στη Μεσόγειο βρίσκοντας τους σπίτια.
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής στο ριάλιτι «A place in the sun».
Η παρουσιάστρια του reality προτείνει στους «παίκτες» σπίτια και εκείνοι αφού δουν όλες τις επιλογές που έχουν, αποφασίζουν και τελικά αγοράζουν. Αφού το ζευγάρι δει κάποια υποψήφια σπίτια, επιλέγει αυτό που του αρέσει περισσότερο και γίνεται μια προσφορά για την αγορά του. Ανάμεσα στις χώρες που συμμετέχουν με τα σπίτια και διαμερίσματα που προσφέρουν προς πώληση είναι και η Ελλάδα.
Παράδειγμα αποτελεί μια πολυτελή κατοικία στην Πελοπόννησο η οποία πρόκειται να πωληθεί.Είναι ένα πανάκριβο εξοχικό στη Λακωνική Μάνη, στο οποίο έχουν ήδη γίνει γυρίσματα με τη μεσίτρια να ξεναγεί ένα ζευγάρι στην περιοχή.