Το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου απέσπασε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες του Δήμου Μαλεβιζίου, το οποίο άνοιξε την παρέλαση στο Γάζι, σηματοδοτώντας έτσι την κορύφωση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Η συμμετοχή και η εμφάνιση των παιδιών έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στο κλίμα των εορταστικών εκδηλώσεων, αποδεικνύοντας ότι η ελπίδα και η αγάπη μπορούν να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο.
Αμέσως μετά την παρέλαση, η συγκίνηση παρέμεινε στα ύψη, καθώς το κοινό επιφύλαξε ιδιαίτερα θερμό χειροκρότημα και για τη Διμοιρία του 546 Α/Μ ΤΠ (Αερομεταφερόμενο) Τάγματος Πεζικού, η οποία έκλεισε την παρέλαση.
Νωρίτερα σήμερα, είχαν προηγηθεί ιερές τελετές και καταθέσεις στεφάνων, αρχίζοντας με τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Γάζι.
Αντίστοιχες τελετές και καταθέσεις στεφάνων πραγματοποιήθηκαν και στις περιοχές της Τύλισου και του Κρουσώνα.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Δείτε ολόκληρη την παρέλαση: