Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Δαμάστας, Αγίας Μαρίνας και Κρουσώνα , αλλά και οι σχολές χορού που παρέλασαν, ενώθηκαν σε μια εντυπωσιακή «ραψωδία» λεβεντιάς και ομορφιάς που μαγνήτισε τα βλέμματα.
Λες και η συμμετοχή τους σε αυτές τις εκδηλώσεις είναι μια έκφραση της δέσμευσής τους να διατηρήσουν ζωντανή τη φλόγα των παραδοσιακών ελληνικών αξιών και εθίμων.
Μέσω των παραδοσιακών στολών, οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι σχολές χορού του Μαλεβιζίου καταφέρνουν να μεταφέρουν την πλούσια κληρονομιά της περιοχής στους νέους, ενισχύοντας τον δεσμό τους με το παρελθόν.
Η συμμετοχή τους στις εθνικές επετείους υπογραμμίζει τη σημασία της μνήμης και της ευγνωμοσύνης προς τους προγόνους μας, και προάγει την ιδέα ότι η παράδοση είναι μια ζωντανή διαδικασία που πρέπει να συνεχίζεται.
Δείτε βίντεο
Δείτε φωτογραφίες: