Τα ελαιοτριβεία Αλμπαντάκης, πιστά στην δέσμευση της παροχής ποιοτικών και καινοτόμων υπηρεσιών για τους αγρότες και την κοινωνία, προσφέρουν την δυνατότητα σε όσους έχουν επιλέξει για την θέρμανσή τους το πυρηνόξυλο, να το προμηθευτούν από τον κοινό σορό στο Γάζι πραγματοποιώντας την αγορά τους απευθείας από την πηγή χωρίς μεσάζοντες και φυσικά χωρίς έξτρα χρεώσεις και μάλιστα με ζύγιση κι όχι με το τσουβάλι προστατεύοντας έτσι για ακόμα μια φορά την τσέπη των καταναλωτών.
Το πυρηνόξυλο είναι ένα από τα πλέον σημαντικά παραπροϊόντα της ελιάς το οποίο δημιουργείται από την επεξεργασία του καρπού της. Το εξαιρετικό αυτό οικολογικό, βιοκαύσιμο – η οικονομικότερη λύση για την θέρμανση σε σχέση με το πετρέλαιο και το ξύλο – παράγεται στο πυρηνελαιουργείο Ιεράπετρας, μέλος του Ομίλου εταιριών Αλμπαντάκη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καταναλωτές μπορούν να δουν το πυρηνόξυλο να παραδίδεται στην πόρτα τους αφού υπάρχει η δυνατότητα διανομής κατόπιν συνεννόησης. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2810821690.