Ο Βασίλης Σπανούλης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Μονακό.
Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό πως ο τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας ταξίδεψε σήμερα (26/11) στο Πριγκιπάτο και εκεί συναντήθηκε με τους Μονεγάσκους, με τους οποίους συζήτησε και συμφώνησε να αναλάβει το «τιμόνι» του συλλόγου, ήρθε και η ανακοίνωση!
Μάλιστα, ο 42χρονος κόουτς τα έφερε έτσι η μοίρα, που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα ως προπονητής απέναντι στον Παναθηναϊκό, την Παρασκευή, στο ΟΑΚΑ, ενώ ακολουθεί την Τρίτη το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!
Η Μονακό θα είναι ο τρίτος προπονητικός σταθμός για τον Σπανούλη μετά το Περιστέρι και την Εθνική Ελλάδας, στην οποία, φυσικά, θα συνεχίσει να βρίσκεται, τουλάχιστον μέχρι το 2025, όταν και λήγει το τρέχον συμβόλαιό του. Άλλωστε, στις συζητήσεις μεταξύ Σπανούλη και Μονακό τονίστηκε εξαρχής από την πλευρά του πρώτου ότι βασική προϋπόθεση για να συμφωνήσει είναι να παραμείνει στον πάγκο της «γαλανόλευκης» -όπως είχε γίνει και με τον Δημήτρη Ιτούδη όταν ακόμη ήταν προπονητής στη Φενέρμπαχτσε. Οι Μονεγάσκοι δεν είχαν θέμα με αυτό και αφού τακτοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες, το deal έκλεισε!