Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Τυλίσου, κατά τη διάρκεια μιας λαμπρής βραδιάς κατάνυξης, ο επιχειρηματίας και κάτοικος της περιοχής, Μανόλης Αλεξάκης, προσέφερε ένα γλυκό κέρασμα στους επισκέπτες του χωριού.
Ο κ. Αλεξάκης, ιδιοκτήτης του κεντρικού καφενείου, για άλλη μια χρονιά έδειξε τη φιλοξενία του μέσα από το παραδοσιακό κρητικό λουκουμά, που προσφερόταν ως επιδόρπιο πριν ή μετά τον μπακαλιάρο που ετοίμασαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Γυναικών Δίκτυννα.
«Κάθε χρόνο, όλο και περισσότερος κόσμος έρχεται να συμμετάσχει, και ο καιρός συνεργεί σε αυτήν την όμορφη βραδιά, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε ένα γλυκό στους πολλούς επισκέπτες του χωριού μας», δήλωσε ο κ. Αλεξάκης, τονίζοντας τη χαρά της κοινότητας.