Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον κόμβο Ατσιπόπουλου στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 46χρονου οδηγού μηχανής.
Το περιστατικό συνέβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τον άτυχο άνδρα να τραυματίζεται βαριά. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διασωλήνωσή του, λόγω της κρίσιμης κατάστασής του.
Δεδομένης της σοβαρότητας των τραυμάτων του, αποφασίστηκε η άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 46χρονος έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι στιγμής.