Γευστικό το πιάτο που ετοίμασε ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κουζίνα του «Buongiorno».Έφτιαξε μια συνταγή για αλμυρές κρέπες.
Τα υλικά
300 γρ. μείγμα για κρέπες
450 γρ. νερό
βούτυρο για το τηγάνι
500 γρ. στήθος κοτόπουλο
200 γρ, λευκά μανιτάρια
2 φρέσκα κρεμμύδια
100 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ, καλαμπόκι
1.2 ματσάκι κόλιανδρο
1 κ.γ. τσίλι
100 γρ. βούτυρο
250 γρ. τριμμένο τσένταρ
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε το μείγμα για κρέπες, χλιαρό νερό και ανακατεύουμε.
Σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε λίγο βούτυρο και ρίχνουμε το μείγμα.
Σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνουμε τα κομμάτια κοτόπουλο, τα μανιτάρια, το κόλιανδρο και το καλαμπόκι και το κρεμμύδι και φτιάχνουμε τη γέμιση.
Όταν είναι έτοιμα, βάζουμε τη γέμιση στην κρέπα και την κάνουμε ρολό.
Στη συνέχεια τοποθετούμε τις κρέπες ρολό σε ένα ταψί, ρίχνουμε από πάνω κρέμα γάλακτος και τριμμένο τυρί τσένταρ και τις ψήνουμε στον φούρνο για 10 λεπτά.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Δημήτρη Σκαρμούτσου και καλή σας απόλαυση.